Magyarországon aki lustább a munkájában, ha kikerül külföldre,"megtáltosodik"?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy aki itthon tipikus magyar mentalitással(sumákolás, nekem-minden-jár-hozzáállás) áll a munkához, külföldi munka során valahogy levetkőzi ezeket a szokásokat. Ez a külföldi más mentalitás miatt van, vagy az egyéni hozzáállás változik meg?2021. júl. 3. 17:22
11/13 anonim válasza:
Vagy kihajitjak, mert mashol ez nem divat.
12/13 anonim válasza:
A magyarnak tökmindegy ha 600e huf lenne a minimálbér itthon a nagy többség azon is csak sírna...
13/13 anonim válasza:
Max abban, hogy szétlopja a munkahelyét. Én Walesben élek, és dolgoztam már lusta mindenféle nemzetiségűvel, akiknek mégsem sikerült megtáltosodni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!