Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ilyen főnökkel hogy lehetne...

Ilyen főnökkel hogy lehetne normálisan megbeszélni, hogy fejezze be ezt a gyerekes viselkedését?

Figyelt kérdés
Ott kezdődött az egész, hogy január elején lett ez a pasi a főnököm és az elején eléggé nyomult rám, mondván, hogy sosem volt még nála idősebb nővel. Amúgy akkora egetrengető korkülönbség eleve nincs is közöttünk, 30 vagyok, ő meg 27. A lényeg, hogy nem akartam belekezdeni ilyen főnök-beosztott kapcsolatba, ezért visszautasítottam. Oké, egyszer volt közöttünk orál, de csak azért mert naívan gondoltam, hogy utána leszáll rólam, de ugyanúgy folytatta tovább. Amikor tudattam vele, hogy nem akarok többet, minden létező módon próbál betenni. Valamelyik nap korábban kellett volna jönni, de én nem szereztem róla tudomást, pedig ÁLLÍTÓLAG az asszisztensének mondta, hogy szóljon nekem, de nem történt ilyen. Mindenféle utolsó k**vának elhordott, mert biztos, hogy szólt nekem a csaj, 100%-ig megbízik benne, biztos én hazudok és csak szimplán nem akartam korábban jönni. Aztán a minap hívott, de nem vettem fel, mert nem mindig jelez a mobilom, erre mondja, hogy na persze, ne hazudjak, még egy ilyen és kirúg, meg hogy ne is kerüljek a szeme elé. A kollégáim fejét is mindenféle valótlan dolgokkal tömi, egyszer azt hallottam vissza, hogy mennyire béna voltam az orálban, hogy azt sem vagyok képes normálisan csinálni, akkor mit várjanak tőlem. Meg engedetlenül viselkedem, és hogy nem fogja sokáig tolerálni, lehet az előző főnök elviselt, de ő nem fog.
ma 11:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez vagy kamu, vagy annyira hülye vagy, hogy felesleges bármit is tanácsolni.

A végeredmény ugyanaz.

ma 11:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"Oké, egyszer volt közöttünk orál, de csak azért mert naívan gondoltam, hogy utána leszáll rólam"

Őőőő... Ezt miből gondoltad?

ma 11:17
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
#2: honnan? Hát, hogy egy úriembernek nézett ki, aki egy sz*pás után tartja a szavát! Ma már nem így megy ez? Hová lett a világ...
ma 11:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is amondó vagyok, hogy ez vagy egy nagy kamu, vagy itt más gondok vannak.

Írtad, hogy "egyszer volt közöttünk orál", ebből nekem pont, hogy az következik, hogy egy ilyen után nyíltan zsarolhatóvá válsz, és szinte bármit kérhet. Meg hát a főnök szava a tiéd ellen.

ma 11:43
 5/9 anonim ***** válasza:
"... visszautasítottam. Oké, egyszer volt közöttünk orál ..." - innentől kezdve nincs miről beszélni. Felmondasz és addig is, amíg nem találsz másik állást, megtanulod a "visszautasítani" ige jelentését...
ma 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"A kollégáim fejét is mindenféle valótlan dolgokkal tömi, egyszer azt hallottam vissza, hogy mennyire béna voltam az orálban, hogy azt sem vagyok képes normálisan csinálni, akkor mit várjanak tőlem."

Ez milyen munkahely??? :D Én nem tudok elképzelni ilyen beszélgetést a munkahelyemen :D

ma 12:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kamu. Ha meg nem ezen semmi nem segít már, bármit is írok.
ma 12:56
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
Biztosan kamu. A való életben senki sem azzal lenne elfoglalva, hogy valótlan állítás, hogy nem jó az orális szexben, hanem azon akadna ki, hogy ezt egyáltalán kibeszéli valaki.
ma 13:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Normálatlanok nem tudnak egymással normálisan beszélgetni.
ma 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!