Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogosan zavar a kollégám...

Jogosan zavar a kollégám viselkedése?

Figyelt kérdés
Állandóan bökdösi a karomat vagy a derekamat. Jóban voltunk, a szóbeli csipkelődés az megy mindenki részéről mindenkivel, de azt nem szeretem, ha hozzámérnek, sőt, ebben az esetben konkrétan dühös leszek. Ha véletlenül történik, az nem zavar, de szerintem a testi érintkezés az bensőségesebb viszonyt kíván, semmi bajom a fizikai kontaktussal család, barátok, partner esetén, és JELEZTEM már neki, hogy nekem ez nem tetszik, ne csinálja, de nem áll le vele. Már ott tartok, hogy rosszul vagyok, ha meglátom és inkább kerülöm, de ez sem elég mindig. Szólhatok emiatt felettesnek? Nyilván nem kell elvinni a dolgot szexuális zaklatás irányába, nem erről van szó, csak szimplán baromira idegesít és megzavar a normális munkavégzésben.
nov. 26. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha valaki állandóan csinálná ezt, az biztosan zavarna, és akár újra és újra jelezném még erélyesebben, ha folytatja. persze nyilván attól függene a hangnemem, hogy azt érzem rajta, hogy már tényleg csak azért csinálja, hogy idegesítsen, vagy egyszerűen neki ilyen a stílusa, de teljesen jóindulatú. De a lényeg, hogy nem kell tűrni, ha idegesítő, de szerintem ha csak lehet, négyszemközt kell az ilyesmit rendezni.
nov. 26. 20:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy csak röhög magán ilyenkor. Eleve nagyon gyerekes személyiség, kb mintha egy ötévesnek akarnál elmagyarázni valamit szerintem. Tegnap is és ma is szóltam, ehhez képest utána meg azzal szórakoztatta magát, hogy méterekkel arrébbról köszöngetett nekem kiabálva.
nov. 26. 20:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nehéz eset, az más helyzet. Nagyon sajnálom, remélem valahogy rendeződik, ha máshogy nem, akkor külső beavatkozással. Az ilyen típusú emberre valóban nem hat egy-két kedves kérés...
nov. 26. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!