Jogos, hogy zavar? Fiatal nő kihívó viselkedése a munkahelyen.
Szerintem.meg ha a saját dolgoddal törődnél, és nem azzal, hogy a egy ember a cegnél bent mit csinál nem zavarna.....
Utálon az ilyen embereket... engem is multkor egy ilyen koszos minden lében két kanál nő betalált, hogy szerinte én mindent csinálok csak nem dolgozok.... persze azinnal szolt a fonoknek... aztan persze annyit kombinált, hogy a bekem kiadott munka meg volt a neki kiadott meg nem....
Szerintem Te cak pusztán irigy vagy... es lepontozhatsz, mert nem Neked adtam igazat, de az a helyzet, hogy az ő dolgaval többet törödsz mint a sajatoddal ..
Ja, gondolom eddig ő volt bent a maca, a szexi.... es most kitúrta őt egy fiatal szexi, es most minden férfi neki imponál, és nem a kerdezőnek...
Ez csak egyszerű irigység...
Nézd, a csávókat a punci elvakította. Csinos fiatal nő bármit megtehet. Férfiaknál olyankor nincs logika, becsület, tisztesség, csak pinaszag.
Érdekes, hogy itt naponta sarazzák a ronda pasik a helyes pasikat, senki nem szól irigységről.
A hazai rossz béreket és munkakörülményeket csajozással próbálják kompenzálni, legalább az legyen jó azon a munkahelyen. Ha szép fiatal lányok sem lennének az biztosan borzasztó lenne ott.
Férfiként dolgoztam én is olyan munkahelyeken ahol egy-egy nő nagyon kirívóan pasizott. Feldobta a keleti blokkra jellemző szürke napokat ha megláttuk.
Engem nem zavarna. Ha valóban közönséges, akkor ezt nyilván minden normálisabb munkatárs tudja, látja, akár férfi, akár nő.
Én nem sajnálom azoktól a férfiaktól, akiknek ez tetszik. Mondjuk engem egyébként sem érdekel, hogy ki, kivel. Eléggé tapintatos és diszkrét vagyok ilyen szempontból, mások szerelmi ügyeibe, kalandjaiba nem ütöm az orrom, nem szoktam ilyenről pletykálni sem, úgy csinálok, mintha nem vennék észre semmit sem. Mindenki foglalkozzon a saját életével.
A munkáját, a munkában hordott ruháit illetően meg nyilván a főnök majd szól, ha nem tetszik neki.
"azért nem jön oda mert én nő vagyok. Tudod eddig ez egy nyugodt munkahely volt. Ja és nem csinálja meg a dolgát."
Te mondtad, hogy nem vagytok kollégák, ráadásul rábeszélsz a háta mögött, miért is menne be hozzád? Honnan tudod, hogy elvégzi-e a dolgát, vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!