Mi a teendő ha munkahelyen, az egyik felsővezető, szemöldök felhúzassal jelzi, hogy bejövök neki? Engem zavar, látják a kollegák.
Egy szemöldökfelhúzás mióta a "bejövök neki " jellemzője ?
Nem vagy te egy kicsit beképzelt ? Vagy paranoiás? Vagy csak nem ismered ennek a jelenzését?
Rossz hírem van számodra ! Sajnos amig bebizonyítást nem nyer egy ellenkező dogma - kevés esélyt látok rá - addig fogadd el, hogy nem te vagy a világegyetem forgásközéppontja !!
[link] anyám...
"Felemelt szemöldök
A felhúzott szemöldökkel tudat alatt is azt mutatjuk, hogy kényelmetlenül érezzük magunkat az adott szituációban, de aggodalmat és meglepettséget is jelenthet. Ha valaki felemelt szemöldökkel dicséri meg a munkánkat, akkor az azt jelenti, hogy szavai nem őszinték." ;)
Nézd! Tényleg nem akarlak piszkálni - legalábbis fölöslegesen, vagy ok nélkül- és bár lehet hogy belédcsíptem egy kicst, ez azért volt hogy visszagyere a való világba.
Ettől még lehetsz csinos, vagy bombázó is akár. Ezt nem is vontam kétségbe, - nem is tehetném -hisz nem ismerem fizikai valódat.
A megnyilatkozásodra reagáltam, és tudtommal ez szabad fórum így felvetődhet a tiéddel ellentétes vélemény is. Ezt is tudni kell kezelni.
Na mindegy.
Szép napot neked !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!