Ellenszenves kolléganő esetében mi a teendő?
A kiscsaj kb 12 évvel fiatalabb nálam, ez nem is zavarna,
de meg úgy általában az újakhjoz igyekszem úgy közelíteni, hogy felkarolom őket, segítek nekik stb. de ez a csaj, az első naptól kezdve olyan ellenszenves hogy alig tudom palástolni, rámosolyogni se nagyon bírok, zsigerből utálom hálisten', most másik műszakba kerültünk, de műszakváltáskor sem bírom még a látványát sem. Ez nagyon ritka hogy valaki az 1 másodperctől fogva ennyire ellenszenves legyen, látni sem bírom, beszélni se bírok vele, mit tehetnék magamban helyre, hogy enyhüljön ez bennem?
Érzésem szerint kölcsönös, vagy hát elég egyértelmű reakcióimat biztos észrevette, ha nem idióta, hogy vele nem bírok kedves lenni :D
Nem miatta, érdekel is engem ő, magam miatt kérdem, hogy legalább egy közönyös szintre bírnám tornázni magamban a helyzetet.....
Nem is piszkálom, és ha beszélnem kell vele, az alapvető udvariasság megy, nem flegmázok meg semmi,
csak egyszerűen biztos látszik, hogy kerülöm stb.
Utolsó nem feltétlen a külső miatt lehet vki ellenszenves. Nekem volt egy nagyon csinos kolléganőm aki még női szemmel is eléggé vonzónak,szépnek tartok. De a beszédstílusa,a nyávogós hangja,meg a bunkóssága,lenéző tekintetei miatt egyszerűen ki nem állhattam.
Ez olyan dolog amit nem tudsz elnyomni. Ne foglalkozz ezzel a gondolattal. Kerüld és kész.
Én nem haragszom rá, csak minden porcikám húzódik tőle,
ennyi az egész.
Beszéltem vele azóta, hogy le tudjam ezt az egészet valahogy küzdeni, szóval, nem kell ám rögtön megenni, kedves mindenki :)
A külleme miatt meg pont, hogy sohase volt ellenszenves senki, inkább azért, ha megéreztem, hogy gonosz valaki. (mert bizony ilyen is van manapság)
Hallottatok már olyanról, hogy megérzés?
Nemtom mit nem lehet rajta érteni. Meg szoktam érezni, ki az aki szarkeverő, aki kétszínű. Ennyi. Nem kell ezen ennyit rugózni, ha nem hallottatok még ilyesmiről.
Nem ÉN ítélem ellenszenvesnek, egyszerűen megérzem, hogy nem lehet benne megbízni, nem érdemes közel engedni, és hárítom magamtól, a múltkor is bejött, és csak röhögtem a többieken, amikor pofára estek a csajjal, mert szart próbált keverni köztünk. Szóval:
de mondom még egyszer a nagyon gyengék kedvéért: az ügy elsimult, be lehet fejezni az értetlenkedést, a kötözködést, a fotelharcot.
Köszi,
lekötelez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!