Ellenszenves kolléganő esetében mi a teendő?
A kiscsaj kb 12 évvel fiatalabb nálam, ez nem is zavarna,
de meg úgy általában az újakhjoz igyekszem úgy közelíteni, hogy felkarolom őket, segítek nekik stb. de ez a csaj, az első naptól kezdve olyan ellenszenves hogy alig tudom palástolni, rámosolyogni se nagyon bírok, zsigerből utálom hálisten', most másik műszakba kerültünk, de műszakváltáskor sem bírom még a látványát sem. Ez nagyon ritka hogy valaki az 1 másodperctől fogva ennyire ellenszenves legyen, látni sem bírom, beszélni se bírok vele, mit tehetnék magamban helyre, hogy enyhüljön ez bennem?
Érzésem szerint kölcsönös, vagy hát elég egyértelmű reakcióimat biztos észrevette, ha nem idióta, hogy vele nem bírok kedves lenni :D
Nem miatta, érdekel is engem ő, magam miatt kérdem, hogy legalább egy közönyös szintre bírnám tornázni magamban a helyzetet.....
Szerintem senki nem kötött beléd, senki nem harcolt veled. Igen, olyan volt, aki kérdezett. Szeretett volna tán több részletet megtudni ahhoz, hogy érdemben válaszoljon. Ilyen van, ha az ember feltesz egy kérdést saját magával és a környezetével kapcsolatban.
Te feltettél egy kérdést és most konkrétan lehurrogod a válaszadókat azért, mert válaszolni merészeltek. Ha meg annyira tudod, hogy mi a tényállás és a teendő a kolléganőddel, akkor nem világos számomra, miért írtad ki a kérdés. De hagyjuk, annyira nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!