Jogos, hogy zavar? Fiatal nő kihívó viselkedése a munkahelyen.
Alapvetően valóban a főnök dolga lenne szólni a lánynak, hogy ez egy munkahely, és még ha nincs is hivatalos dress-kód, attól még öltözködjön szolidabban. Velem pont ez volt a helyzet, az első munkahelyemen. Túl rövid nadrágot vettem fel, a kollégák nem szóltak. A HR-es munkatárs vont félre, és kért meg, hogy ezt ide ne. Addig bele sem gondoltam, utána figyeltem rá.
Egyébként van most egy kolléganőm aki pl. cicanaciban és topban is simán megjelenik. Szép alakja van, de tevepata már engem hoz zavarba. Persze a férfi kollégák örülnek neki, de ha az ő barátnőjük lenne, már nem lennének ilyen lelkesek.
Én megpróbálnék nem foglalkozni vele, csináljon, amit akar.
Fogd már fel végre, hogy nem azért nem megy oda hozzád cimborálni, mert nő vagy, hanem azért, mert nem bír téged. Lehet azért, mert folyamatosan a háta mögött kavarsz, lehet azért mert egyszerűen nem vagy neki szimpatikus, ki tudja.
Viszont ha jól vettem ki a szavaidból nem te vagy a cég főnöke vagy tulajdonosa, ugye? Szóval semmi közöd nincs hozzá, hogy ő mennyi munkáért milyen fizetést kap, ugye?
Szerintem te unatkozol a munkádban, ami egy tök érthető jelenség, de akkor egyszerűen csak foglald el magad. Játssz a mobilodon, facebookozz, vagy passziánszoz, tök mindegy, de ne kavarj már mások háta mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!