Mi az, ami leginkább zavar a kollégáidban?
Én egylégterű irodaban vagyok.
El tudnám törni a kezét annak, aki betegen bejön, két napig tüsszög, köhög, végigfertőzi az irodát, majd a hétnek a végéig elmegy táppénzre.
Állandó harcok mennek a lámpa-ablak-légkondi miatt.
A kajaszag előfordult már, de szerencsére ritka.
Minden helyen van egy energiatúltengéses valaki, aki állandóan kornyikál, fütyül, stb. Engem nagyon tud zavarni a koncentrációban.
Az, ha beszélget egy csapat, nem zavar. Ha pl úgy beszélgetnek, hogy a fejem felett ordibálnak át, az rendkívül idegesít.
Az, ha valaki folyton krákog szintén idegesít.
Ja meg voltak ilyenek, hogy
- kolléga bejött, egy órán át szívta a taknyát, majd elővett egy zsepit és kifújta az orrát.
- két kolléga nagyon szerette az ujjaikat ropogtatni. Nekem meg mindig felfordult a gyomrom
- kolléga, aki agyf..zt kapott munka közben és üvöltözve káromkodott vagy csapkodott és mindig szívrohamot kaptam
Volt egy megoldahatlan eset, ahol kolléga nem tehetett a dologról. A kolléga beszédhibás volt én meg mizofóniás. Nagyon furcsán ejtette az sz betűt. Úgy, hogy nagyon zavart. Távolabb ültem tőle. Halkan beszélt és nem lehetett hallani mit mond, de a furcsa sz betűket igen, mert megnyomta. Utáltam, ha beszélt, de egy tök kedves emberke volt. Nem volt rá megoldás, mert ez nem olyan, mint pl, hogy "Vedd vissza a cipődet, mert zavar a szag." - nem tudja elhagyni.
- Mikor büdös valaki
- Mikor beszélgetnek körülöttem hangosan, miközben dolgozni szeretnék
-Mikor valaki egész nap zabál
-Mikor bejönnek betegen, lefertőznek majd mikor meggyógyultak rácsodálkoznak hogy: jéé mitől lettél beteg, nehogy megfertőzz most gyógyultam meg
- Mikor egyfolytában a diétáról és a fogyókúráról beszélgetnek, miközben tömik magukba a duplaadag diétás kajákat, mondván hogy az úgyis diétás, így nem fogynak egy kg-t sem
- Na meg hogy az egyik kifagyaszt, utána a másik bedurrantja a fűtést, hol didergek, hol ömlik rólam a víz, holott egy átlagos hőfok bőven elég lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!