Bipoláris depressziósként hol lehet munkát találni?
Valami nagyon egyszerű könnyen végezhető könnyű fizikai munka lenne a cél.
Köszönöm.
Szia!
Én bankban dolgoztam asszisztensként, és nagyon szerettem. Szerintem neked is jó lenne, nem megterhelő, van munka, de közbem tudtam pihenni is, nem voltak kötött szünetek... Szerintem megér egy próbát. :)
Én dolgoztam minőségellenőrként, vagyonőrként 3 műszakban.
Minőségellenőrnél többen voltunk egy műszakban, de nem lehetett beszélgetni, telefonozni, az éjszakás műszakok kegyetlenek voltak. Sokszor nem volt mit csinálni, így agyaltam, gondolkodtam...A sima dolgozók beszélgethettek egymással, rájuk nem szólt a műszakvezetőjük. Belemerültem a negatív gondolataimba..egyre depressziósabb lettem.
Őrként teljesen egyedül voltam, de lehetett zenét hallgatni, telefonozni, netezni. Éjszakásban itt is sokszor depisebb lettem..de jobb volt mint a gyár.
Dolgoztam irodán is. Ott az embereket nem bírtam. Sok kétszínű...de legalább nem kellett éjszakázni.
Talán az iroda volt a legjobb, ott nem romlott az állapotom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!