Mindig poénkodik, szívja a véremet, nevet a poénjaimon, észrevesz minden változást körülöttem, ha rossz kedvem van, azt is. Viszont amikor alkalma adódna arra, hogy hozzám érjen, nem teszi. A múltkor például direkt úgy nyújtottam oda neki a telefont, hogy muszáj legyen megérinteni, erre ő mutatta, hova tegyem le. Sokszor generálok szánt szándékkal ilyen lehetőségeket neki, hogy megértsem mit akar, de nem közeledik fizikálisan.
dec. 23. 22:34
1/8 anonim válasza:
Én is ilyen figyelmes és udvarias vagyok és nagyon sokan többet gondolnak bele mint ami.
dec. 23. 22:44
2/8 A kérdező kommentje:
Te is szemezel a kollegáiddal és nézed őket?
dec. 23. 23:01
3/8 anonim válasza:
Azt nem, de az nem is szerepelt a kérdésben. Az lehet még, hogy csak teszteli magát hiúságból vagy bármi másból, hogy megkaphatne-e, aztán ha igen, nem történik semmi, mert csak "teszt" volt. Vagy tetszel neki, de valamilyen ok miatt esélytelen vagy nála. (Van párja, munkatársak vagytok, stb)
dec. 23. 23:10
4/8 anonim válasza:
Én ilyet akkoe csinálok ha valamiért nem akarom eszkalálni. Pl van egy nő barátom, régebben volt róla szó hogy lehetne közöttünk valaki, de végül marastunk barátnak. Mostanában azt érzem rajta, hogy közeledne, de én meg tiszteletben tartom a legutóbbi megegyezést, majd ha akar valamit kimodja.
Kollégákkal is lehet ilyen a helyzet, munkakörnyezetben vagytok, alapvetően nem az ulyen jellgű közeledésre van kitalálva.
dec. 23. 23:36
5/8 anonim válasza:
Gondolom egy max 22 éves csitri vagy, aki azt hiszi minden férfi öt akarja azért mert ranez, rá mosolyog és poenkodik vele.
dec. 23. 23:37
6/8 anonim válasza:
Lehet nem is gondol bele, hogy terád egyáltalán tekinthet romantikis értelemben. És az is elég valószínű, hogy nem vagy neki vonzó.
Talán ha ennyire jóban vagytok, akkor elhívhatnád te, az utalgatások helyett. Megengedem, hogy kezdeményezz. Nem kell belelátni amúgy randit ebbe... haverok vagytok, ennyi.
dec. 24. 01:53
7/8 anonim válasza:
Szerintem félreérted. Akinek tetszik a másik az képes belelátni jelentéktelen dolgokba is egy csomó dolgot. Lehet azért néz, mert nem érti miért bámulod. És azért nem ér hozzád, mert ezzel jelzi, hogy nem akar semmit. Ha akarna nem hagyna ki ilyen alkalmakat. Neki csak egy kolléga vagy akiről leveszi, hogy bejön neki. Max csak jól esik neki, hogy odáig vagy érte. Egyébként biztos hogy a nőket szereti?
dec. 24. 06:32
8/8 anonim válasza:
én nem gondolnám ennyire túl, vannak olyanok akik egyszerűen nem szeretnek másokhoz hozzáérni. ha poénkodás megy akkor sztem haverként tekint rád.
pl én se szeretek mindenkivel kezet fogni mert van olyan kollégám akinek úgy izzad a tenyere mint aki épp kezet mosott, és fúj. tudom nem tehet róla, de én se h nekem ez undi :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!