Félreértem a férfiak viselkedését. Hogy küszöbölhető ez ki?
Figyelt kérdés
Alap problémám, hogy önbizalomhiányom van. ->
Hajlamos vagyok többet gondolni apróbb dolgokba, mint amik azok valójában. ->
Például: kedvesség, udvariasság, figyelmesség, nézés, egymásra mosolygás, mozdulatok utánzása. ->
Mindig álomvilágban ringatom magam ezen a téren. ->
Hogy szokjak le erről?
2023. ápr. 24. 10:28
1/8 anonim válasza:
Nem biztos, hogy félreérted. :-)
2/8 anonim válasza:
Én is hasonlóan érzek, szóval kíváncsi vagyok a válaszokra! (Nálam egyébként eddig rendszerint kiderült, hogy csak én gondoltam bele többet, a férfiak pedig semmit, ezáltal sok sikerem nem is volt náluk. )
3/8 anonim válasza:
Ha önbizalomhiányod van, akkor nem pont hogy a teljesen egyértelmű jeleket, utalásokat sem vennéd észre, mert betudnád az alap kedvességnek a másik részéről? Merthogy olyan képed van magadról, hogy á, hozzád úgyse közeledne senki _úgy_.
4/8 A kérdező kommentje:
Önbizalomhiányom van -> Nagyon szükségem lenne a külső megerősítésre, amit nem kapok meg -> Minden semmitmondó dolgot túlgondolok -> Ahelyett, hogy megerősítést kapnék, újabb csalódást szerzek.
2023. ápr. 24. 10:54
5/8 anonim válasza:
Gyere vissza a realitás talajára.6ározd el magad, hogy nem gondolsz egyből arra, hogy járni akar veled. Szerintem ilyenkor várakozz, de ne "tűkön ülve", tehát ne láss bele többet, és várakozd hiába, hanem úgy állj hozzá, hogy, ha lesz valami, akko lesz, ha nem , akko nem. De szóval ennyi még a lényeghez, hogy ne éld bele magad túlságosan. Ha nagyon érdekled, és ténylegesen küldi a jeleket,és nem értetted félre; akkor előbb-utóbb talán hátha úgyis kezdeményez ténylegesen.
7/8 anonim válasza:
Csak mély érzésű, érzékeny teremtés vagy.
Tapasztalat teszi majd. Keresd azt, aki ugyanezt érzi közben a másik oldalról. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!