Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy lehet az, hogy mindig...

Hogy lehet az, hogy mindig benézem a férfiak viselkedését?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy én vagyok túlságosan naiv, de nálam a sokszor előforduló szemkontaktus már egy figyelmeztető jel, hogy lehet, van valami. Vagy, ha észreveszem, hogy éppen néz vagy beszélgetést kezdeményez.

aug. 14. 02:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mire figyelmeztet a szemkontaktus, és mit takar, hogy benézed a viselkedésüket?
aug. 14. 02:53
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én azon szoktam magamban nevetni, amikor rólam feltételezik nők, hogy akarok tőlük valamit....

Gyanítom, a férfiak 80%-a nem akar semmit.

Ha nem vagy valami extra nő, és a pali se egy felajzott kanegér, nem kell tartani semmitől.

aug. 14. 03:53
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Többet látsz a dolgok mögé, mint ami valójában ott van.
aug. 14. 05:11
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
#3 Na igen, de miért van ez valakinél? Naiv? Romantikus? A szeretethiányt direkt nem akarom írni. Lehet, hogy rendezett élete van, csak a pasikkal kapcsoltban ilyen.
aug. 14. 05:18
 5/17 anonim ***** válasza:
73%
Én is pont így vagyok ezzel. Rossz érzés nagyon.
aug. 14. 05:50
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg rendezetlen családi háttér, nehéz gyerekkor állhat mögötted.

Az ilyen múltú emberek sokkal könnyebben kötődnek sokszor alaptalanul arra érdemtelen emberekhez.

Egyébként a jelenség teljesen érthető. Mindenki vágyik biztonságra, törődésre. Aki ki van éhezve, annak a morzsák is táplálékot jelentenek. Nehéz ebből kiutat találni. A legtöbb bántalmazó kapcsolat ilyen emberekkel esik meg.

Ezt próbáld meg tudatosítani magadban.

Az "ellenszere" az, ha törekszel az önállóságra,a saját egzisztencia megteremtésére. Ez legtöbbször ad annyi magabiztosságot, hogy nem támaszt keresel egy tekintetből áradó figyelemben vagy egy mosolyban.

Amikor a saját életed, magadnak köszönhetően élhető és rendezett, akkor már nehezebben adod fel a függetlenséged. Kevesebb az esélye annak, hogy szép, de üres szavakkal huzamosabb ideig meg tudjanak vezetni.

Úgyhogy elsősorban a naivság az egyik legnagyobb ellenség ilyenkor. A szavak mögött tettekben is meg kell mutatkoznia a szándéknak. Az emberek jórésze nagy manipulátor. Ne tedd ki magad fölöslegesen olyan nehézségeknek, ami méginkább rombolja az önértékelést!

aug. 14. 06:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

"A szeretethiányt direkt nem akarom írni"

Pedig nem kevés százalékban ez az oka. Önbizalomhiány megspékelve szeretet és figyelemhiánnyal.

Minden apró jelet, mozdulatot, mosolyt úgy értelmez valaki, hogy tetszik a másiknak. Mert a másik vége az, hogy ezek a flörtölés jelei. Szemezés, mosoly, stb. A kedvességet nem tudják sokan értelmezni. De komolyan. Valaki vagy egy büdös paraszt vagy pedig akar valamit. Hogy jól néz ki, mellé udvarias, értő figyelemmel nézi a másikat hátsó szándék nélkül, azt egyszerűen nem tudják sokan felfogni. Gyerekkorból indul a dolog.

aug. 14. 06:51
 8/17 anonim ***** válasza:
21%
#7 Szeretve vagyok, figyelnek rám, önbizalmam is a helyén. Mégis túlgondolok mindent. Mindegy, ez van, már megszoktam.
aug. 14. 07:09
 9/17 anonim ***** válasza:
65%
Mert túl sokat gondolsz/látsz bele dolgokba, amik ott sincsenek.
aug. 14. 07:34
 10/17 anonim ***** válasza:
27%
Valószínűleg a férfi szeretne is valamit, de manapság a nők olyan keményen büntetik az ismerkedési kísérleteket, hogy nem mer lépni.
aug. 14. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!