Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Igaz lehet a megérzésem és...

Igaz lehet a megérzésem és lehet, tényleg felfigyelt rám?

Figyelt kérdés

Nem szeretném a százezredik “tetszem neki?” kérdést kiírni az oldalra, de egy kicsit talán hasonló lesz. Van egy távoli kollégám (férfi, én nő vagyok, vagyis inkább lány) és róla van szó.

2022-ben kerültem a céghez és egy össznépi meeting-féleség során mellé keveredtem és annyi rémlik, hogy akkor váltottunk néhány szót - ő kezdeményezte-, de nem tudok visszaemlékezni, hogy mit mondott. Akkor még nem figyeltem fel rá, ezért a történet 2023 októberében folytatódik, amikor elkezdtem gyakrabban látni. Először az étkezőben; egyszer például előfordult, hogy amikor jöttem ki, akkor ő ment be és amíg egymással szemben sétáltunk, akkor jópár másodpercig néztük egymást. Aztán aznap amikor újból találkoztunk, akkor megint nézett (ebben biztos vagyok, mert másokkal voltam és csak engem nézett, ráadásul magasabb tőlem, úgyhogy le kellett néznie az arcomra), de olyan is volt, hogy pont akkor indult el, amikor elsétáltam mellette és amikor megálltam, akkor ő is megállt mellettem. Folyosón is többször összetalálkozott a tekintetünk és most néhány hete lettem figyelmes arra, hogy miután megint nem találkoztunk hetekig, akkor egy össznépi meetingen engem figyelt vagy bambult vagy nézett vagy nem tudom. Nem az a kérdés, hogy tetszem-e neki, mert ha úgyis lenne, akkor történt volna már valami (meg rajta kívül ezt amúgy sem tudja senki). Az a kérdésem, hogy Ti mire vélnétek ezt a viselkedést? Szerintem tőlem egy olyan kb tíz évvel lehet idősebb és tényleg csak látásból “ismerjük” egymást.

júl. 18. 23:25
 1/2 anonim ***** válasza:
83%

De akkor szimpatikus neked is az illető? Szeretnéd ha tetszenél neki?

Kicsit puhatalózz nálla! Mosolyogj rá, ha rád néz. Esetleg kezdeményezz beszélgetést ha van olyan szituáció...és latod majd ezekre a reakcióját!

De igen valószínű szimpatikus lehetsz ha megnézeget, elbambul rajtad, de ennyiből még nehéz megállapítani mi az oka...

júl. 19. 03:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, nekem szimpatikus.
júl. 19. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!