Váltsak egy olyan helyre, ahova a megérzéseim szerint mennék, de sokan lebeszélnek?
Szállodaiparról van szó!
Tetszik egy hely régóta, múltkor pedig nagy örömöre behivtak interjúra és örömmel várnának.
Igazából nagyon tetszik az egész atmoszféra, tudok vele azonosulni,egy sarokra van a lakásomtol és hogy a fizetés majdnem a dupla az csak hagyján!
Ellenben! Sok ember dolgozott ott a jelenlegi helyemen, és többen negatívan nyilatkoznak a vezetőség felől és egyenesen lebeszélnek. Aláírták hogy a munkaidő és a pénz kiváló, de a körülmények és vezetőség nem. 2-3 ember mondta hogy szerintük nézzem meg, mert ennél jobb ahol most vagyunk, és szerintük túl van fulyva a dolog, mert ahol most vagyunk is van bőven hiba a vezetésben, a bérben meg pláne.
Ott dolgozók is aztmondtak hogy munkaido és pénz tényleg jó, viszont a vezetőség...
A jelenlegi helyemen én stagnálok nem igazán vagyok jól,mennek el a kollégák, vendégünk is alig van.
Megerzeseimre hallgatok mindig, és tudom hogy később megbánnam ha nem mennék, ellenben elgondolkodtato ha ennyien le akarnak beszélni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!