Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Váltsak egy olyan helyre,...

Váltsak egy olyan helyre, ahova a megérzéseim szerint mennék, de sokan lebeszélnek?

Figyelt kérdés

Szállodaiparról van szó!

Tetszik egy hely régóta, múltkor pedig nagy örömöre behivtak interjúra és örömmel várnának.

Igazából nagyon tetszik az egész atmoszféra, tudok vele azonosulni,egy sarokra van a lakásomtol és hogy a fizetés majdnem a dupla az csak hagyján!

Ellenben! Sok ember dolgozott ott a jelenlegi helyemen, és többen negatívan nyilatkoznak a vezetőség felől és egyenesen lebeszélnek. Aláírták hogy a munkaidő és a pénz kiváló, de a körülmények és vezetőség nem. 2-3 ember mondta hogy szerintük nézzem meg, mert ennél jobb ahol most vagyunk, és szerintük túl van fulyva a dolog, mert ahol most vagyunk is van bőven hiba a vezetésben, a bérben meg pláne.

Ott dolgozók is aztmondtak hogy munkaido és pénz tényleg jó, viszont a vezetőség...

A jelenlegi helyemen én stagnálok nem igazán vagyok jól,mennek el a kollégák, vendégünk is alig van.

Megerzeseimre hallgatok mindig, és tudom hogy később megbánnam ha nem mennék, ellenben elgondolkodtato ha ennyien le akarnak beszélni!

máj. 31. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben mennék. Ha nem köt oda már más a korábbi munkahelyhez, csak a megszokás, ne ragadj ott!
máj. 31. 16:23
 2/5 Noren1989 ***** válasza:
100%
Azért a dupla pénz, nem kevés. Mennyi szabadidőd szabadul fel pluszban?
máj. 31. 16:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Válts. Te más vagy, lehet, hogy a te sorsod máshogy alakul ott. Ha itt úgyis azon gondolkozol, hogy nem jó, miért ne próbálnád ki a másikat?
máj. 31. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is válts. Életem egyik legjobb döntése volt, amikor ott hagytam a toxikus munkahelyem és a csapatomat. Egy új munkahely tele van lehetőségekkel, hát ha még mellé a pénz is jobb! Te más vagy, mint a többiek. Emlékszem egyetemen nekem pont a legszigorúbb tanárok órái tetszettek a legjobban, mikor mindenki más lehúzta őket. Nem vagyunk egyformák. Lehet, hogy ami nekik rossz volt, az neked az álommeló lesz. Aztán ha mégsem, még mindig ott a lehetőség egy újabb helyet keresni. Semmi sem egy életre szól, szerintem vágj bele.
máj. 31. 17:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett veled, Kérdező?
júl. 18. 23:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!