A megérzések szintjén rà lehet érezni hogy valaki jó ember-e?
Figyelt kérdés
Pl.a kolleganom mondta a ceg konyvelojevel kapcsolatban neki nem volt mar elsore szimpatikus,erezte valami nem jo benne.Vagy egy baratnom eloszor latott egy masik baratnomet en voltam ott es mondta mar mikor tavolrol kozeledett szamara olyan hatast keltett mintha az ordog lenne.Ez a szemely sokat artott nekem.Es bennem is volt nyugtalansag erzes csak nem tudtam miert mert alig eszrevehetoen tett dolgokat.2023. aug. 16. 19:58
1/6 Thunderfairy válasza:
Igen, rá lehet érezni. Mindig higyél a megérzéseidnek.
2/6 A kérdező kommentje:
1-es van tapasztalatod?
Sajnos nem hittem...meg is lettem vezetve
2023. aug. 16. 20:14
3/6 anonim válasza:
Rá lehet érezni, de van, hogy az ellenkezője jön be idővel. Az emberi jellem sajna nagyon változó tud lenni.
4/6 anonim válasza:
Igen, tűpontosan lehet érezni, hogy kinek a közelében a rossz. Ezt persze nem úgy, hogy csak ránézel, de ha váltasz vele pár szót, lehet tudni, hogy milyen. Csak ezt a szintet saját önismerettel lehet elérni.
5/6 Darius- válasza:
Általa mutatott jelekből lehet érzékelni, nem érezni.
6/6 anonim válasza:
Én hiszem, hogy igen. Talán részben a kisugárzás teszi, de ennél sokkal több van benne, mert lehet, hogy aki az egyik embernek közönyös, a másiknak már akkor szimpatikus lesz, amikor még egy szót sem váltottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!