Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez manapság milyen emberi...

Ez manapság milyen emberi szokásnak tűnik?

Figyelt kérdés
Ha valaki a köszönés mellé azt mondja, hogy "Szép napot!" az milyennek tűnik? Általában milyen emberre vall? Bennetek milyen benyomást kelt?

máj. 19. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Rám sokszor úgy néznek, mint egy UFO-ra, amikor mondjuk a kasszásnak "jó munkát", vagy "szép napot kívánok".

Részemről egyébként nem erőltetett, tényleg őszintén kívánom.

máj. 19. 12:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ h azt a “szép napot” miképp mondja. Kedvesen ? Mosolygósan? A szemedbe néz miközben mondja?
máj. 19. 12:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A "jó napot" ridegségét, a "jó napot kívánok" hivatalosságát és a "helló" flegmaságát lehet a "szép napot" köszönéssel megkerülni, ha nem tudjuk hirtelen eldönteni melyik is lenne a legmegfelelőbb az adott helyzetben.
máj. 19. 13:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Annyira rossz, hogy ma már odáig süllyedt ez az ország, hogy egy egyszerű jó kívánságot se értékel és tényleg, még te tűnsz furcsának.

Mi az, hogy milyen szokás? 🤦

Még a régi világban, amikor az emberek számíthattak egymásra, tisztelték egymást és nem rúgtak bele a másikba, akkor szimpla hétköznapi volt az, hogy "Szép napot, vagy Jó munkát" kívántak egymásnak az emberek.

Milyen emberre vall? 🤦 Olyanra, aki jószívű, kedves, nem rúg be a másikba, és jó kívánságot mond neked.

máj. 19. 13:06
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
Tulzottan pozitív életszemléletű egyed. De ettől még nem lesz semmi sem jobb.
máj. 19. 13:18
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
#5 1-es vagyok, nekem kifejezettem negatív az életszemléletem, amennyire tudok szépeket kívánni, annyira tudok szemmel ölni, ha úgy akarom. Persze nem egyszerre a kettőt, azt csak nagyon ritka és bizonyos esetekben.
máj. 19. 13:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk alap kereskedelemben. Eladók is mondják és én is voltam eladó mindenkinek mondom és viszonozzák senkinek nem újdonság.
máj. 19. 14:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam akkor néztek nagyot mikor annak a kollegának cukiskodtam akivel utáljuk egymást mint a sz.r. de mikor megyek jövök irtó édi kedves hangon köszönök neki. Erre kaptam egy jelképes ajándékot is tőle télapóra hogy semmi baj nem utáljuk egymást🤣
máj. 19. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Vendéglátásban mi is sokat használjuk, sőt, mondhatni nálunk is alap. Bunkózás nélkül írom, hogy meg sem fordult bennem, hogy ez valakiben rossz érzést keltene, vagy valami hátsószándékot, vagy bármi hasonlót sugallna...

"Civilként" is sokat használom pedig, bár általában olyanoknak, akikkel közvetlenebb a viszonyom, és komolyan is gondolom feléjük, illetve különféle szolgáltatások igénybe vétele után is.

máj. 19. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!