Ciki, hogy félreértettem?
Ennyiből nehéz megállapítani, vajon mire gondolhatott a srác, mekkora esélyed lehetett (lehet?) nála.
De szerintem is lehet rá még esély, hogy visszajelöl. Mostanság nekem inkább egy hiba-halmaz a FB/Messenger, mint rendesen működő platform, lehet neki sem jelzi ki rendesen az ilyesfajta dolgokat.
Neee, nem kellett volna visszavonni a jelölést.
Én jártam már úgy, hogy kommeteltem valahova, és kaptam rá lájkokat. Láttam jött értesítés hogy az egyik lájkoló írt a kommentem alá, de mikor ráléptem, már nem volt ott. Kitörölték. Szívesen olvastam volna, de három órát nem tud várni. Azért majd még rá fogok írni, tisztázni, és megírni, hogy érdekelt a hozzászólása, csak nem állt módomban megnézni. (Ez nem negatív hozzászólás lett volna, mert lájkot is kaptam az illetőtől egy adott témával kapcsolatban, mégcsak nem is ismerkedés. Ennyire önbizalomhiányosak az emberek, ennyire kell azonnal a megerősítés, mert különben "el vagyunk veszve". Ha te vagy a fiú, biztasd magad azzal, hogy ezt megtetted elsősorban magadért, magad miatt! Majd máskor kezeld lazábban és ne görcsölj rá. Ha találkozol az illetővel, nyugodtan menj oda hozzá lazán beszélgetni. Hidd el, hogy bejöhettek egymásnak!! De ha mégsem, legalább beszélgettél egyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!