Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyit gondoltok a munkátokra...

Mennyit gondoltok a munkátokra/kollégákra/főnökre a szabadidőtökben?

Figyelt kérdés
Alapvetően szeretem a munkámat, mert nyugis, teljesíthetőek az elvárások és sikerült elhelyezkedni az egyetem után azon a pályán, amit tanultam. A céges kultúra is tetszik, mert rugalmas a munkaidő, van lehetőség otthonról dolgozni és az iroda sincs messze a lakástól. Viszont a főnököm rettentő idegesítő, mert a legapróbb dolgot is túlmagyarázza, és bár kikéri a véleményünket, de ha az nem egyezik az övével, akkor nem veszi figyelembe. Az utóbbi időben azon kaptam magam, hogy a viselkedése elkezdett frusztrálni és már a szabadidőmben is azon gondolkozom, hogy miért jó ez neki és hogy lehet valaki ennyire tenyérbemászó. Van valami tippetek, hogyan engedhetném el munkaidő után ezeket a bosszúságokat?

jan. 19. 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Szinte semennyit, maximum vasárnap estefele eszembe jut. Amúgy szeretem a munkahelyemet, jó fejek a kollégák és a főnökök is, ma is pl az egyik kolléganővel voltunk délelőtt egy programon, ilyen esetekben jut maximum eszembe, ha valakivel tudunk vagy akarok a munkáról beszélni épp, de amúgy nem nagyon.
jan. 19. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Hála az égnek megengedhetem magamnak, hogy telefon kikapcsol és ameddig be nem érek a munkahelyre reggel nem gondolok rá egyáltalán.
jan. 19. 14:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"munkátokra": Sokat, mert mindig gondolkodom azon, hogyan oldjam meg az adott feladatot;

"kollégákra": néha, de nagyon minimálisan csak;

"főnök": ha vicces szeretnék lenni, akkor erre azt írnám, hogy: "Az ki?", mert van, hogy max. csak a hét végén kell a megbeszélésen vele találkozni-beszélni. Amúgy lényegében rá 0%-ban gondolok. A köztes főnökre többet gondolok, mert vele többet is kommunikálok.

jan. 19. 14:48
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
Sajnos elég sokat mostanában. Van egy krónikus betegségem, ami miatt sokat járok orvoshoz, sajnos táppénzen is kell néha lennem, műtétem is lesz, és nem a legjobban állnak hozzá, hogy így fogalmazzak. Úgyhogy egy merő stressz az egész, próbálok munkaidő után orvoshoz menni, de nem mindig sikerül, mert nem úgy van általában a rendelési idő, de már nem merem elkérni magam picit előbb (le kell dolgozni, nem ingyen engednek el), megy az érzelmi zsarolás is, hogy most nagy szükség lenne rám, de én megint rosszul vagyok... Úgyhogy én már délelőtt óta stresszben vagyok az egész jövő héttől.
jan. 19. 16:27
 5/10 anonim válasza:
100%
úgy vasárnap du/estétől kb semmi másra nem gondolok csak a melóhelyre főnökre kollegákra SAJNOS. nagyon nincs ez így jól mert fizikailg rosszul vagyok a puszta gondolatra is hogy menni kell. ill nem attól hogy menni kell-hanem attól hova kik közé kell menni.
jan. 19. 17:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Rohadjon meg az egész ott ahol van. Teljes szívemből gyűlölöm az elejétől a végéig, aljától a tetejéig az egészet!
jan. 19. 18:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokat. Azért mert nem szeretem, és nagyon sok. 10:30-tól este 20:00-ig, ha nem kell túlóráznom.

Gyakorlatilag az egész életem felemészti.

jan. 19. 20:48
 8/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Sok mindennek a függvénye. Ott van a nemünk és korunk pl. Egy 50-es, világmegváltó korú férfi pl képes naphosszat rugózni a munkáján.
jan. 20. 14:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek panaszkodd ki magad, aztán mondd, hogy oké, eddig és ne tovább. Ha eszedbe jut, tereld el a gondolataidat
jan. 20. 21:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálunk folyamat jönnek az üzenetek a munkahelyi messenger csoportba meg az utasítások. (pihenő nap is) Egyszer már elegem volt ebből kiléptem a csoportból de a vezető visszavett.
jan. 22. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!