Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyit gondoltok a munkátokra...

Mennyit gondoltok a munkátokra/kollégákra/főnökre a szabadidőtökben?

Figyelt kérdés
Alapvetően szeretem a munkámat, mert nyugis, teljesíthetőek az elvárások és sikerült elhelyezkedni az egyetem után azon a pályán, amit tanultam. A céges kultúra is tetszik, mert rugalmas a munkaidő, van lehetőség otthonról dolgozni és az iroda sincs messze a lakástól. Viszont a főnököm rettentő idegesítő, mert a legapróbb dolgot is túlmagyarázza, és bár kikéri a véleményünket, de ha az nem egyezik az övével, akkor nem veszi figyelembe. Az utóbbi időben azon kaptam magam, hogy a viselkedése elkezdett frusztrálni és már a szabadidőmben is azon gondolkozom, hogy miért jó ez neki és hogy lehet valaki ennyire tenyérbemászó. Van valami tippetek, hogyan engedhetném el munkaidő után ezeket a bosszúságokat?

ma 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Szinte semennyit, maximum vasárnap estefele eszembe jut. Amúgy szeretem a munkahelyemet, jó fejek a kollégák és a főnökök is, ma is pl az egyik kolléganővel voltunk délelőtt egy programon, ilyen esetekben jut maximum eszembe, ha valakivel tudunk vagy akarok a munkáról beszélni épp, de amúgy nem nagyon.
ma 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Hála az égnek megengedhetem magamnak, hogy telefon kikapcsol és ameddig be nem érek a munkahelyre reggel nem gondolok rá egyáltalán.
ma 14:40
 3/3 anonim ***** válasza:

"munkátokra": Sokat, mert mindig gondolkodom azon, hogyan oldjam meg az adott feladatot;

"kollégákra": néha, de nagyon minimálisan csak;

"főnök": ha vicces szeretnék lenni, akkor erre azt írnám, hogy: "Az ki?", mert van, hogy max. csak a hét végén kell a megbeszélésen vele találkozni-beszélni. Amúgy lényegében rá 0%-ban gondolok. A köztes főnökre többet gondolok, mert vele többet is kommunikálok.

ma 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!