Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elégedettek vagytok a szabadid...

Elégedettek vagytok a szabadidőtök mennyiségével?

Figyelt kérdés

Jut mindenre időtök amit szerettek csinálni?

Nem vagytok fáradtak állandóan?

Csak azok szavazata érdekel akik dolgoznak, és mellette nem járnak egyetemre stb.

2023. aug. 22. 16:06
A kérdező szavazást indított:
Elégedett vagyok a szabadidőm mennyiségével
Nem vagyok elégedett a szabadidőm mennyiségével
38 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:

Kihagytam egy fontos szempontot!

Csak az szavazzon aki egy nap 8 órát dolgozik!

2023. aug. 22. 16:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem.

Amikor covid alatt home office volt akkor elégedett voltam.

Most este 6 körül érek haza, házimunka, bevásárlás, kerti munka, főzés (nyilván nem minden nap mind ezek közül, de minimum 1) aztán 10 körül meg lassan mehetek is aludni, mert korán kell kelni hogy beérjek dolgozni.

2023. aug. 22. 16:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, heti 3 nap home office, 3-4 körül végzek.
2023. aug. 22. 16:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem , nekem bőven elég lenne a napi 6ora munka is.
2023. aug. 22. 16:17
 5/10 anonim ***** válasza:

Én csak 6 órát dolgozom ugyan, fél órás szünettel, és sokszor napközben megyek, így osztanak be, mondjuk 13-tól 19:30-ig. Szünet 30 perc. Az odaút kb. 45 perc a lakóhelyemtől, tehát kb. délben indulok, előtte elkészülök, az a délelőtti pár óra nem elég semmire.

Este mire hazaérek már sötét van.

Legjobb lenne reggel 8-tól 14-ig. Csakis H-P. De még hétvégém sincs, max. az egyik napja, a másikon egész napozok.

De már csak kb. egy évig fogom így csinálni.

2023. aug. 22. 16:23
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Amióta a munka mellett tanulok is megint, azóta nem. Anélkül nem volt vészes, de egyetemmel és nyelvvizsga-felkészüléssel együtt már messze van az ideálistól.
2023. aug. 22. 16:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Átlagosan 8-9 órát dolgozom, amit gyakran délelőtt 10-11 körül kezdek meg, így estében nyúlóan is ott vagyok. Szeretem, azonban mellette nincs annyi szabadidőm, mint annak örülnék. Az a szerencsém, hogy fiatalabb vagyok, még a szüleimmel élek, és nem kell még saját háztartást vezetnem, mert azt alig tudnám kivitelezni egyedül. Sőt..

Mire hazaesek, megvacsorázom, és lefürdöm, már majdnem este 10 van, akkor alig tudok valamit csinálni, annyira leszív a nap. Köv. nap reggel sem tudok sok mindenbe belefogni, mert ugye 10 felé már legtöbbször ott kell lennem. És akkor meg úgy húzok ébresztőt, hogy legalább az alvásból meglegyen a szükséges óra.

Kirándulások, hasonló programok nehézkesen jönnek össze, akkor sorozatot nézni, olvasni, úgy tisztességesen nyelvet tanulni, viszont időm se sok van, ha esetleg mégis lenne, akkor meg fejben nem vagyok ott kellően. Úgy meg nem sok értelmét látom.

2023. aug. 22. 19:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben. 8-tól 16-ig dolgozom, 45 perc alatt hazaérek. 20-kor alszom. Ez 3 óra amit azzal töltök amit szeretnék.

Nagytakarítás hétvégére van ütemezve, kissebb házimunka 20 perc (mosás és teregetés, mosogatógépbe pakolás).

Boltba max heti 2x megyek. Szórakozni és kikapcsolódni otthon szoktam.

2023. aug. 23. 12:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
170-200 óra körül dolgozom egy hónapban, de egy műszak 8-12 óra között szokott lenni. Így aztán hiába dolgozok többet, mint az átlag 168 órás nyolcórás dolgozó, kevesebb napra koncentrálódnak a munkaórák, és így úgy érzem, sokkal több szabadidőm is van, általában három nap pihenő van egy héten.
2023. aug. 23. 12:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A mennyiségével még csak-csak, a minőségével kevésbé. Maximum nyáron szeretnék hajnalban kelni, az év hátralevő részében munkaidő utánra esik a szabadidőm. Ha nem lenne elég, hogy lefárasztottak, addigra be is sötétedik. Bevásárlással, evéssel, praktikus teendőkkel elszalad a munka utáni első 2-3 óra. Ekkor jöhetne a valós "pihenés" ami nem ritkán egybefolyik az alvással. Nem tudom ezt ki élvezi, szerintem ez nem emberi lét. Jó, persze, a munkát is lehet élvezetessé tenni zenehallgatással vagy poénos call-ozásokkal, de ez mindig féloldalas lesz, mindig van egy debil főnök, egy aljas kolléga, aki akadályoz ebben. A főzés és társait is föl lehet dobni hasonlókkal vagy egy partnerrel aki legalább ugyanannyira élvezi ezeket a teendőket, de akkor is mindig rohanni kell. A cégeknek viszont jó a napi 8, ez a lényeg, nem? Ők adják a munkát, mi meg keveset pofázzunk.
2023. aug. 29. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!