Szeged-Eger-Debrecen vonalon ki melyik megyeszékhelyre (esetleg melyik környékére) költözne? Közbiztonság, szakmunkák megrendelési mennyiségének nagyobb mértéke és utcakép, régies hangulat tekintetében. Ebben a sorrendben.Kérdezd meg ismerőseidet is!
Csak ebből a háromból lehet válogatni.
E kiírásnál más lehetőség (pl. Sopron, vagy Szolnok) nincs. Annak ellenére, hogy Sopron belvárosa káprázatos! Pécsnek és Budapestnek úgyszintén.
Szeged, Debrecen, vagy Eger (illetve [legfeljebb] 20 km-es környékük)?
Te - és az ismerőseid - hova költöznétek szívesebben?
Itthon Budapesten kívül nincs semmi.
Persze ha valaki szereti a vidéki életet akkor jo, en begolyoznek itthon vidéken.
Egert jól ismerem, iszonyat unalmas, nagyon depresszív hely.
De tiszta, biztonságos, nincs tömeg, minden közel van.
Nem tudom, milyen szakmunkára gondolsz. Én szegedi vagyok, imádok itt élni. Biztonságos, szép város. A közelmúltban lakásfelújításhoz több szakmunkást is kerestünk, az biztos, hogy nem volt egyszerű találni, mert be vannak több hónapra táblázva. Mint a legtöbb helyen az országban.
Persze nem mindegy, milyen szakmunkára akarsz építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!