Költözött már valaki kizárólag munkalehetőségek végett X városba? Nem párkapcsolat miatt, nem azért, h. csodálatosan szép utcákban/kúriákban gyönyörködhessen, v. nem amiatt, hogy közel lehessen valakihez, vagy valamihez (utóbbi esetén pl. üdülőhöz).
Figyelt kérdés
Egyedül a bőségesebb (nek tűnő...) munkalehetőségek és/vagy magasabb nyereség esélye miatt.2022. ápr. 29. 21:10
1/17 anonim válasza:
Legtöbben ezért költöznek, nem pedig azok miatt, amit felsoroltál.
3/17 anonim válasza:
Fejér megyei nagy multi IT cégnél a kollégák harmada legalább így volt ezzel (kb. 2000 fő az állomány)
4/17 anonim válasza:
Van pár csapattársam akik egyedül költöztek Győrbe Szabolcs és Borsod megyékből, hátrahagyva a családot és megtalálták itt a számításaikat, de elég sűrűn hazalátogatnak.
5/17 A kérdező kommentje:
Győr azért tegyük hozzá utolsó, elég szép és nagy belvárossal rendelkezik. :)
Ok, köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
Számomra érdekes volt olvasni, hogy szinte mindenki a több munkalehetőség és/vagy nagyobb fizetés/nyereség miatt költözött elsősorban.
2022. ápr. 29. 22:04
6/17 anonim válasza:
Mi Pécsről költöztünk Debrecenbe - életünk legnehezebb és egyben a legjobb döntse volt. Egy szuper álláslehetőség miatt váltottunk.
7/17 A kérdező kommentje:
Nyugatról keletre? Az igen utolsó! :) De ha megérte nektek, akkor én is örülök ennek!
2022. ápr. 29. 22:37
8/17 anonim válasza:
Én Győrből Bécsbe "költöztem" egy időre. Csak munka miatt.
9/17 anonim válasza:
9éve költöztem egyik napról a másikra munkahely miatt. Az eredeti lakó helyemtől 100km-re. Kezdő bérem /teljesen bejelentett/ duplája volt annak amit akkor otthon kerestem. Akkor voltam 24. Éltem a lehetőséggel, ha látsz benne fantáziát akkor lépd meg.
10/17 anonim válasza:
7-es: "Nyugatról keletre?" - Mi meg Dunaújvárosból költöztünk Debrecenbe, és mi sem bántuk meg!
Ez a nyugatos szöveg már régen nem igaz: szerintem egyik nyugat-magyarországi város sem veheti fel a versenyt Debrecennel - mondom ezt úgy, hogy mi is "nyugatról" érkeztünk ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!