Szerintetek a jó ötlet a?
Egyelőre csak elmélet, de egyre inkább foglalkoztat. Egy nagyon szeretett rokonommal lakom már tinikorom óta, nem kell sokat hazaadnom, mondhatni mamahotelban vagyok. Viszont egyre inkább érzem azt, hogy már megfulladok, nem férek el, a saját magam ura akarok lenni, egy teljes szekrénybe szeretnék pakolni, nem csak egy félbe, ahogy egész életemben.
Viszont ez a rokonom 70+os, jól bírja magát, jól is néz ki, nincs semmi baja, mégsem hagynám szívesen egyedül, ezért a környéken nézegettem albérleteket.
A párommal van lakaskasszank, plusz mindketten félrerakunk egy bizonyos összeget, ami megy a közösbe, házra gyűjtünk a külvárosba, de én mar nagyon külön élnék. Még úgyis, hogy eddig NAGYON albérlet ellenes voltam.
Nekem 250 ezer a fizetésem, páromnak 300 körül. De egyedül is szívesen mennék. A munkám által elvileg jár albérlet támogatás is. A környékemen találtam 110 ezer forintért olyat ami nekem teljesen megfelelne, és még a munkám is közel van.
Az adott körülmények között ti hogy döntenétek? Egyáltalán meg tudnék élni 250 ezer forintból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!