Jó ötlet ez? Leskelődős, intézkedős öregasszony ellen.
Újonnan költöztünk egy belső udvaros társasházba, a földszintre. Valamiért úgy alakult, hogy a szelektív kukák nem a folyóson vannak (mint a többi), hanem a mi ablakunk alatt!
Ezért eltoltuk a folyosóra, mire lejött a vénasszony és visszatolta, mondván, hogy "ez mindig itt volt". Én meg mondtam neki, hogy úgy is most lesz közgyűlés, majd ott szépen eldöntik a lakók, hol legyen az új helye, nem maga mondja meg! Erre nem tudott mit mondani és felment a 3.-ra, ahol minden délután és minden éjjel les minket és az összes szomszédot (kiáll az erkélyre és nekitámaszkodik a korlátnak).
Arra gondoltam, hogy egy reflektort szerelek fel a falra, ami pont a pofájába világít, ha leskelődik.
Emellett egy másikat is, ami mozgásérzékelős, mert éjjel szokott lent mászkálni a földszinten.
A házban egyébként kötelező egész éjjel az udvaron égetni a villanyokat (önkormányzati rendelet), ezt is ő intézi.
Az oregasszonyok sajnos ilyenek (tisztelet a kivetelnek persze)
Volt olyan,hogy feljott a foldszinten lako idos holgy a 4.re hozzam, mert volt egy zacsko a fán a ház mogott es be akarta nekem magyarazni,hogy latta ,hogy en dobtam ki.
Szoval nem kell veluk kulonosebben foglalkozni,feljelenteni nemtud ,az hogy hisztizek meg nem vezet sehova.
A reflektor szerintem nem jo otlet lehet,hogy a lakok beleegyezesi is szukseges hozza ezenkivul radfoghatja ,hogy a reflektorod miatt lett lataskarosodasa..
Igeen, leskelődtem én is, lestem ahogy lesett minket. XD
Igazából a kuka a bosszantó, a függönnyel valóban orvosolható a leskelődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!