Miért van az, hogy egyes lakótársak nem veszik észre, hogy a másik aránytalanul többet takarít és nem hajlandóak tenni az egyenlőtlen felállás ellen?
Ha nem nyitod ki a szádat, mit vársz?
Vszeg úgy van vele, hogy neki ráér - én sem mosok el azonnal mindent, általában este egyszerre azt a kemény 3 tányért meg 2 bögrét.
Pont azért, mert nem veszi észre.
Szólni kell neki, üljetek le, és készítsetek egy takarítási rendet.
Na én elmondom, hogy én pl. többet vagyok otthon, mint a lakótársam, de én minden nap elmosogatok magam után, kb mindig én vittem le a szemetet, amíg nem szóltam neki és többször én takarítottam fel. Mivel akkora redvát csinált mindig (pl. nem a tányéron evett, hanem a földre lemorzsázta az ételt), elegem lett a takarításból, kitaláltunk egy rendszert, hogy egyszer én, egyszer ő takarítson.
Ezt ő nem írta fel a naptárba, így egy idő után már követhetetlen volt, hogy mikor takarított.
Emiatt lexartam már, hogy redvás a közös terület, és egy idő után Ő VOLT FELHÁBORODVA, hogy én nem takarítok már régóta, mindig csak ő. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!