Segítségre van szükségem! A párommal kb.1 éve költöztünk össze, és van egy öregasszony szomszédunk, aki állandóan kötekedik velünk, leskelődik utánunk. Szeretnék tenni valamit ellene, nagyon idegesít, nem tudok úgy tenni, mintha nem érdekelne. Ötlet?
Meg kell kenni a lépcsőt egy kis vajjal.
Nekem bejott ;)
Kiteszel egy cetlit az ajtódra és azt lesed, hogy ki olvassa el? Te se vagy 100-as :D
Egyszerűen figyelmen kívül kell hagyni. Ez a legegyszerűbb és a legcélravezetőbb is. Lehetne vele piszkoskodni, de minek? Végeláthatatlan civakodás lenne a vége.
Nekem is volt ilyen szomszédom, aki mindig leskelődött. Ha észrevettem, néha rászóltam, hogy jöjjön be, kérdezzen nyugodtan. Jobban tudta, hogy mikor hova megyek, mint én, de hát..langyosvíz. Mindig kérdezősködött, én meg úgy válaszoltam, ahogy kérdezte. Még adtam is alá a lovat, hagy agyaljon. "boltba megy? - oda! Megyek veszek egy kis császárszömörcét, mert elfgoyott" Mennyit kombinálhatott rajta, hogy az mi a bánat lehet, meg hogy minek kell az nekem :D
Szóval hagyni kell a fenébe. Szinte bűn elvenni tőlük ezt a kis örömöt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!