Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Segítségre van szükségem! A...

Segítségre van szükségem! A párommal kb.1 éve költöztünk össze, és van egy öregasszony szomszédunk, aki állandóan kötekedik velünk, leskelődik utánunk. Szeretnék tenni valamit ellene, nagyon idegesít, nem tudok úgy tenni, mintha nem érdekelne. Ötlet?

Figyelt kérdés
Egy példa: ma vízóra leolvasás miatt kitettem a papírt az ajtóra, láttam hogy nyitva van a bejárati ajtaja, és miután bezártam, kíváncsi voltam, hogy idejön-e megnézni, kíváncsiskodik-e. Én az ajtón lévő kukucskálón direkt figyeltem, mert szólni akartam neki, hogy fejezze be, amikor kinyitottam, igyekezett vissza a helyére, de lebukott. Kérdeztem, hogy mi a probléma, hablatyolt mindent össze-vissza, hogy az erkélyen volt, meg hogy csak a szomszédot nézte, hogy hazajött-e. Hazudgált, meg minden, és mondtam neki, hogy láttam, hogy a papírt nézi, mi vele a gond, aztán még neki állt feljebb. Nagyjából ennyi lenne a szitu.

2019. jún. 20. 15:36
1 2
 11/17 hollófernyiges ***** válasza:
93%
Nézd, szegény nyanyának ennyi maradt az életből, legyen boldog azzal hogy elovassa az ajtóra kitett cetlijeidet. Legalább van egy bio-betörőérzékelőd.
2019. jún. 20. 16:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#10 le kellett cserélni a villanyórát, mert nem bírta el a búvárszivattyút. ...meg hallottad, hogy aki még idén kicsréli, annak nem kell fizetni. jövőre tán lesz vagy 50.000 a csere. Nem győznél csodálkozni, hogy néhány nap múlva milyen hülye helyeken kérdeznek rá, hogy Te hallottál-e az 150.000-es óracseréről :D
2019. jún. 20. 16:46
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Megpróbálok viccesen hozzáállni és majd valahogy, ha már nem bírom tovább, hülyét csinálni belőle
2019. jún. 20. 19:39
 14/17 anonim ***** válasza:
97%
Az ilyen öregasszony jobb, mint egy térfigyelő kamera. Mások százezreket fizetnek egy ilyen rendszerért.
2019. jún. 20. 20:34
 15/17 anonim ***** válasza:
91%

Nehogy azt hidd. Ha történik valami (betörés vagy bármi), az ilyenek mélyen kussolnak egyből, és nem láttak semmit.... :/

2019. jún. 21. 08:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Néha azért jól jönnek ezek a helyi térfigyelő kamerák. Pl. ha nyaralni mész észreveszi valaki, ha kipakolják a lakásotokat. Átveszi a postát. Nem hagyja csak úgy kicserélni a mérőidet... :D És még sorolhatnám.

Öreg, megváltoztatni nem fogod tudni. Jobb megtartani a normál viszonyt, amennyire lehet. Próbáld pozitívan szemlélni.

2019. jún. 22. 18:08
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a párodat akarja a vén perverz banya
2019. nov. 7. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!