Mit tehetnék, ha állandóan "rám támad"?
Panelben lakunk hárman (férjem,3 éves kislányunk,és én).
Mikor ideköltöztünk,láttuk,hogy az alattunk lakó házaspár (70+) szemétgyűjtögető. Tele volt az erkélyük.
Mivel én féltem a tűztől ( anyukámnál volt...), ezért kipakoltattuk a katasztrófavédelem segítségével a szemetüket.
Azóta a néni gyűlöl minket,főleg engem. Állandóan támadóan lép fel. Ha megnyekken valami a lakásban,már veri a plafont. Múltkor a parkban kiabált utánunk,hogy "Feljön,megfojt,megöl, kitekeri a nyakam...", ilyeneket. Ma nem engedett kiszállni a liftből.
A férje meghalt tavaly. Én igazság szerint kicsit sajnálom. De volt,aki már azt mondta,hogy jelentsem fel....Nem tudom..Érdemes? Ti mit tennétek?
Normális hangnemben vele beszélni lehetetlen. Még kisebb volt a lányom,az se érdekelte,hogy a kiabálàsától már sírt a babakocsiban....
Eddig volt elég bajom,a lányunk beteg lett születése után. Eleget idegeskedtem 3 év alatt...meg azóta is. :( Most is 10 napig volt tüdőgyulladása...van elég bajunk. Néha annyira kikészít a kiabálással,mivel úgymond hirtelen kezdi, hogy már remegek...
A költözés sajnos még nem opció,de gyűjtögetünk.
És mikor odaköltöztetek, nem láttátok, hogy hová költöztök?
Kicsit fura az nekem, hogy valaki odaköltözik valahova, aztán igényeinek megfelelően átrendezteti a környezetét, pláne más életét, életvitelét.
Idős nő, meghalt a férje, elképzelhető hogy az életét tette fel már arra, hogy megkeserít titeket.
Tudod, ki kardot ránt...
Ezt a szemetet folyamatosan halmozta. Mikor ideköltöztünk,nem volt sok holmi. Mikor szóltam miatta,már a korlátig èrt....
Az màr tűzveszélyes. Akár idős a lakó,akár nem.
Persze,zavart mindenkit. Senki sem tudta eltüntetni. Amúgy én csak a közös képviselőnek szóltam. A többi már ment magától. Az már veszélyes volt tűz szempontjából.
Amúgy azóta minden ránk van fogva,amin vagy idegeskedek,vagy nevetek. Épp attól függ,milyen kedvem van (zúg a wc,húzgálom a széket,éjfélkor megyek wc-re,csoszogok, stb stb :))) ).
Persze ezeket vagy haluzza,vagy màstól hallja. Nálunk 21 kor alvás van,3 éves a lányunk.
De tegnap is épp elaludt a lányom ebéd után,szaladtam dolgozni,értekezletem volt. Erre elkapja a karom lefelé menet,hogy én várjak már,mert ezt akar meg azt akar. Hát,nem tudtam megvárni. De ez azért durva... Ha én ragadnám így meg,amit nem teszek,már a rendőrségen lennék........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!