Költözött már valaki kizárólag munkalehetőségek végett X városba? Nem párkapcsolat miatt, nem azért, h. csodálatosan szép utcákban/kúriákban gyönyörködhessen, v. nem amiatt, hogy közel lehessen valakihez, vagy valamihez (utóbbi esetén pl. üdülőhöz).
Figyelt kérdés
Egyedül a bőségesebb (nek tűnő...) munkalehetőségek és/vagy magasabb nyereség esélye miatt.2022. ápr. 29. 21:10
11/17 anonim válasza:
Szabolcsból költöztem Budapestre sok évvel ezelőtt a munka miatt. Aztán Budapesten lett kapcsolatom, majd feleségem és gyerekeim, egy lakásunk és azóta itt élünk boldogan.
12/17 anonim válasza:
Azért vannak dolgok amiket nem vállalnék be csak a jobb állás érdekében. Például én tutira nem költöznék Debrecenbe a világ végére egy sivár porfészekbe a Dunántúlról csak mert jobb fizut kapnék, de ízlések és pofonok.
13/17 anonim válasza:
12 - "Például én tutira nem költöznék Debrecenbe a világ végére egy sivár porfészekbe a Dunántúlról"
Hát ne költözz!
Nem éreznéd magad jól egy nagy egyetemvárosban; nagyon kisebbségi érzésed lenne!
14/17 anonim válasza:
13-as, aha arról az egyetemről beszélsz ami kompletten a fide$z uralma alatt áll és Putyint díszpolgárává választotta, majd mikor ez már nemcsak vérciki és vállalhatatlan volt, hanem a háború is kitört elsunnyogva megszüntették. Vagy arról az egyetemről, ahova az analfabéta közeli papucsos afrikai és turbános pakisztáni menekült forma diákok járnak tömegével, gondolom mennyire magas oktatási színvonal van a háttérben. Egyébként meg debreceni vagyok.
15/17 anonim válasza:
Én Kalocsáról költöztem Dunaújvárosba munka miatt.
Suli után voltam pár munkahelyen,a legutóbbinál próbaidő alatt elküldtek,nem nagyon volt sok lehetőség a környéken.
Végül felvettek egy dunaújvárosi gyárba,1 évig jártam céges busszal de sok időt elvett így pár hónapja bérlek itt egy albérletet.
Elégedett vagyok mert kedvező áron fogtam ki egy jó albérletet,munka is jó.Az tetszik hogy nagyobb a város,több a lehetőség,több szolgaltatás van a közelben.
22/F
16/17 anonim válasza:
12-14: Döntsd már el, hogy mikor mit hazudsz, mikor hol élsz, mert kezdesz unalmas lenni, kiscsíra!
17/17 anonim válasza:
16-os, mikor hazudtam te szerencsétlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!