Van egy nagy 2 szintes házunk. Én a testvéremnél 10 évvel fiatalabb vagyok, ő már a saját házában él a feleségével, gyerekeivel. Szüleink 60 évesek. Én 23 éves vagyok. Nincs párkapcsolatom jelenleg.
Arra gondoltam mivel nagyon szeretek itthon élni, nagyon jól kijövök a szuleimmel és ők is ha végül így döntök támogatnak benne, hogy lakjak itt nyugodtan. Ugye ha úgy alakul idővel mivel fele-fele lesz testvéremmel a ház, őt ki kéne majd fizetnem belőle. Neki egyelőre nem fogom említeni még a dolgot.
Természetesen dolgozok, szeretnék egy saját vállakozást, de imádom ezt a házat és ha úgy alakulna, hogy lenne párom sem szívesen költöznék el másik házba. Pofátlanság már most ennyire előre gondolkozni?
Szerintem kicsit sem gáz. Mióta az eszemet tudom apukám szüleivel élünk egy házban, 6-an. Sokkal jobb így élni szerintem, ha nem voltak itthon a szüleim volt ki vigyázzon ránk anélkül hogy hívni kéne valaki hogy jöjjön egy kicsit segíteni. A nagymamám főz ránk így ezzel sincs gond a napjainkban.
2021. ápr. 2. 23:37
2/12 anonim válasza:
Nem gáz, pláne, hogy nincs is párod aki esetleg mást akarna. Ha szeretsz ott élni, jól kijössz a szüleiddel, mi a francnak öntenéd a pénzt albérletbe? Sokan élnének otthon, ha olyanok lennének a körülmények. Ha majd lesz párod és máshogy alakul az életed, dönthetsz a költözés mellett.
2021. ápr. 2. 23:38
3/12 anonim válasza:
Nem laknék igy senkivel. Mert amit költök a házra arról kell papír stb.
2021. ápr. 2. 23:38
4/12 anonim válasza:
Nem pofátlanság főleg, ha a szüleid is titkon arra vágynak, hogy ott legyél a közelükben. És ha arról van szó, tudjál nekik segíteni. Viszont arra számíthatsz a ha a szüleiddel történik valami, akkor a testvéreddel könnyen megromolhat a viszony, mert ő úgy érzi, hogy te kaptál több segítséget a szüleidtől. Te viszont úgy érzed, hogy te gondoskodtál róluk többet, esetleg még költöttél is a ház karbantartására. A testvéred viszont azt fogja állítani, hogy te ingyen laktál ott.
2021. ápr. 2. 23:40
5/12 anonim válasza:
szerintem nem gáz. a szüleid ha meghalnak, a ház ott lesz, ha egyikőtök se akarna benne lakni, akkor eladnátok. így legalább nem kerülne ki a családból, a tied maradna és te élnél ott
2021. ápr. 2. 23:56
6/12 anonim válasza:
Nézd... gáznak nem gáz, és szerintem azzal sincs baj, ha valaki minden reggel áfonyás palacsintát reggelizik, csak arra ne számíts, hogy sokan meg fogják érte veregetni a vállad...
2021. ápr. 3. 03:29
7/12 anonim válasza:
Nem az, jó elgondolás ez.
2021. ápr. 3. 06:59
8/12 anonim válasza:
Ha a szüleiddel meg tudsz egyezni, nem bánjak jól kijöttök, akkor nem gáz.
Viszont pl. egy párkapcsolat nem lesz így működőképes.
A parod nem fog a szüleidhez költözni és azt sem fogja jó szemmel nézni, hogy ennyire nem tudsz a csecsről leszakadni.
Minden valóban felnőtt emberben kialakul az elszakadas vágya a szülői háztól és külön életez akar élni.
És egy jövendőbeli sem fog a leendő anyósával élni.
2021. ápr. 3. 08:04
9/12 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezzel. Max a testvéred kötözködhet, de ezt okosan megelőzted szerintem.
Ha a szüleidnek sem gond, lakj nyugodtan.:)
2021. ápr. 3. 09:45
10/12 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz. Ha olyan nagy a ház mérete, hogy mindenkinek van némi privát szférája, akkor rendben van. A gyerekek sokszor azért próbálnak mielőbb lelépni a szülőktől (vagy azok kb kidobják őket), mert egy ~60nm-es lakásban nőttek fel, így persze, hogy megőrülnek egymástól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!