Karácsonykor miért nincsenek otthon az emberek? Portás vagyok és mindig akad egy két bérlő aki bejön. Miért nem lehet 24-e előtt beszerezni ami szükséges a karácsonyhoz?
Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 07:39
1/13 anonim válasza:
Társasházi portaszolgálatról van szó? Ott dolgozol most ügyeletesként?
(Ilyet is láttam már.) Bár az én lakókörnyezetemben ilyen nincs.
2/13 anonim válasza:
1. Elfelejti
2. Nem volt ideje
3. Valami közbejött
4. Magánügye.
3/13 anonim válasza:
Oké, hogy bosszantó, de nem ez a munkád? Beengedni az embereket?
4/13 A kérdező kommentje:
Nem társasház. Nekem akkor is cinkes!
2020. dec. 25. 09:02
5/13 anonim válasza:
Milyen portás? Milyen bérlő? Nem lehetne értelmesen kiírni egy kérdést? És miből gondolod, hogy neked jogod van bárkit elítélni, aki nem úgy szervezi az életét, ahogy te helyesnek tartod?
6/13 anonim válasza:
A kérdésed értelmezhetetlen, de az tuti, hogy te se otthon vagy ezek szerint...
7/13 anonim válasza:
Ó, bocásszon meg a dulifuli portász báci, hogy nem a maga életéhez igazítom a szajátomat! 😦
8/13 anonim válasza:
Nagyon értelmes ember lehetsz kérdező. Gondolom az a típus vagy, aki mogorva meg beszélni alig tud.
9/13 anonim válasza:
Igazából az ég adta világon semmi közöd ehhez. Portásként a be-, ill. kiléptetés kontrollálása a munka, amit szimpátiától elvonatkoztatva is el kell végezni. Amennyiben rólad van szó, választhatod azt is portásként, hogy más munkahelyet keresel, - nem kötelező elviselned azt, hogy jönnek-mennek a kontrollált objektumba az emberek. Tetszik, nem tetszik, a porta szolgálat a 21. században sem arról szól, hogy magadra kulcsolod az ajtót és egyéni programokkal eltöltöd az időt a váltásig.
10/13 anonim válasza:
Ezej a fszopó portások ezt tujdák csak, kötekedni mindenkivel! Egyszer az összes torkát elvágom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!