Mit gondoltok egy olyan férfiról, aki 31 éves és még mindig otthon lakik?
Figyelt kérdés
Dolgozik, viszont a keresete csupán nettó 220 ezer.
A szülőknek havi 5 ezer forinttal száll be a rezsibe, kaját nagyjából magának veszi.
Nincs semmi megtakarítása, egyetlen vagyontárgya egy autó.
2021. márc. 25. 11:34
2/20 anonim válasza:
Jó neki, mert van munkája, autója, élnek a szülei, szeretik (5000 Ft nagyon kevés), nem kényszerül vadidegenekkel albérletbe, családban él és még nem olyan öreg, hogy ne találna magának nőt, akivel összebútorozna.
3/20 anonim válasza:
Én 20 évesen, 200 nettó keresettel 40.000-el szálltam be otthon (az is igaz, hogy csak ketten voltunk anyummal)
4/20 anonim válasza:
Azt, hogy ő még tele van lehetőségekkel.
5/20 anonim válasza:
Gáz. Akárki akármit mond, ne haragudj.
Az oké, ha huszon x koráig otthon lakik mert albérlettel sem jár jobban, spóroljon, de biztos nem kéne egy 31 éves pasi aki még otthon lakik.
6/20 anonim válasza:
Azt, hogy hlye, h itt másoktól kér véleményt a saját, nyugis életére...!
7/20 anonim válasza:
Semmit. Totál hétköznapi dolog.
8/20 anonim válasza:
+ én 30.000-rel szálltam be anno, mikor otthon laktam, az 5 ezerrel nincsenek kisegítve. (Szerintem)
9/20 anonim válasza:
Szerintem az a gáz, h valaki az alapján ítél meg egy embert, hogy otthon lakik-e... Persze, egy független, saját csillis házban élő szadista állat mindjárt jobb..! :)
10/20 anonim válasza:
Meg azt sem értem, ha nekem havi 160 ezerből, albérletben, 24 éves nőként van megtakarításom, akkor neki 31 éves férfi létére, 220 ezres fizetésével, aki még szüleinél is lakik, miért nincs?
#5 #8 is én voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!