Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan férfiról, aki 31 éves és még mindig otthon lakik?

Figyelt kérdés

Dolgozik, viszont a keresete csupán nettó 220 ezer.

A szülőknek havi 5 ezer forinttal száll be a rezsibe, kaját nagyjából magának veszi.

Nincs semmi megtakarítása, egyetlen vagyontárgya egy autó.

2021. márc. 25. 11:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező! Örülj neki, legalább elkerülnek az aranyásók! :)
2021. márc. 25. 11:47
 12/20 anonim ***** válasza:
75%

Ez a mennyit ad haza is annyira érdekes téma.

Akinek a szülei ingatlant, autót, egy egész életet raktak a feneke alá, arról csak azt látják hogy micsoda sikeres önálló felnőtt embert, akinek mindene megvan, akit meg úgy segítenek a szülei, hogy csak kevés pénzt vagy semennyit nem kérnek, az az ember meg minden szarnak el van hordva. Furcsa.

2021. márc. 25. 11:48
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező! Még lehet megtakarításod! Ezentúl a fizud min. 10%-át tedd félre!
2021. márc. 25. 11:48
 14/20 anonim ***** válasza:
81%

Mire tudod elkölteni a pénzed, ha otthon laksz és 5 ezret adsz haza?

Én 240-et keresek jelenleg, kb 100 az albérlet és mégsem nullázom le magam hónap végére sosem. Pedig kapaszkodj meg, még dohányzom is!

2021. márc. 25. 11:50
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem azzal van gond, hogy 31 évesen otthon lakik, hanem azzal, hogy nincs félretett pénze, feléli azt, amit keres. Nincs meg a szándék, hogy ezen változtatni akarjon, illetve hogy előrébb lépjen az életbe. És ez most független attól, hogy valaki férfi vagy nő.
2021. márc. 25. 12:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

#13: Úristen mennyire igaz. Mikor otthon laktam, nem fogadtak el a szüleim semennyi pénzt, hiába akartam adni.

Utána olyanok szóltak be nekem emiatt, akik kocsit meg lakást kaptak. Hát engem ezzel tudtak támogatni a szüleim, amiért hálás is vagyok!!

2021. márc. 25. 13:21
 17/20 he84 ***** válasza:
100%
Nincs vele baj, akár férfi az illető, akár nő. Mindenki akkor költözik el, amikor tud és amikor akar. Eléggé szomorú annak alapján bárkit elítélni, hogy otthon lakik-e, vagy külön. Nem mindenki tud huszonévesen elköltözni, mert lehetnek olykor egyéni körülmények is. Meg olyanok is vannak, akik mindentől függetlenül szeretnek a szüleikkel élni, de nem csak az ellátás miatt, főleg ha már önálló az adott illető azon belül. Csak az a hiba itt, hogy a jövőre nézve valóban érdemes lenne havonta pénzt félrerakni, legalább 10-20.000 Ft-okat, ha már van keresete.
2021. márc. 25. 14:08
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
Az nem gáz, hogy otthon lakik, de hogy a fenébe nincs megtakarítása valakinek, aki 220-at keres és a lakhatása csak 5000 havonta, és a kajáját sem száz százalékig magának fizeti? Az otthon lakás felnőttként jó esetben arra való, hogy ne kelljen albit fizetni, jobban tudj spórolni, hogy lehessen majd egyszer saját lakásod vagy házad. Az a gáz, hogy nem is akarsz változtatni a helyzeteden, egyik hónapról a másikra élsz és kihasználod a szüleid szeretetét. Remélem legalább a házimunkában segítesz anyádnak és nem hagyod, hogy kiszolgáljon.
2021. márc. 25. 15:10
 19/20 anonim ***** válasza:
85%
Nettó 180at keresek, az utazást nem tériti a cég, havi 30-35 amit leadok otthon, kaját magam intézem. Az hogy mamahotelbe lakik azzal nincs baj, az hogy ilyen keveset ad le, az nagyobb baj szerintem...
2021. márc. 28. 19:12
 20/20 anonim ***** válasza:
30%
Jól teszi!;:)
2021. ápr. 1. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!