Most a vírus helyzet, meg a korlátozások miatt amikor is az emberek mindent elkapkodnak a boltokban könnyebb helyzetben van most az, aki tart otthon baromfit és meg is tudja pucolni?
És van otthon termesztett zöldség, tehén a tejhez, búza, malom a liszthez stb stb? Sót, borsot, fűszereket sem használsz?
Mert különben neked is kell boltba menned.
3 és 4
Nem tudom melyik városban éltek, de nálunk élesztőt (3 boltban is voltunk) és lisztet is alig lehet kapni mert elkapkodják..és ezeket csak példaként hoztam fel. Lehet ti nagyobb városban éltek akkor, mint én..vagy passz.
a házi baromfi finomabb, tudod mivel eteted, ez kétségtelen. de emiatt nem fogják megtanulni. én pl. levágni nem merném, kopasztani viszont igen.
úgy észleltem, most nincs olyan felvásárlási láz, mint tavaly volt. nekem covid előtt is mindig volt itthon tartalékom, mivel ezt szoktam meg.
Senki nem kapkod el semmit! Legfeljebb olyan kisebb helyeken, ahol egymást hergelik az emberek a baromságaikkal és egymás elől csupaszítják a polcokat.
Mindenütt, minden van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!