Más is úgy véli, hogy a koronavírus és a miatta kialakult helyzet hosszú távon a társadalom elmagányosodásához vezet?
2020 márciusa óta, mióta kirobbant ez a fránya vírus, az életünk nem a megszokott mederben folyik. Én szociális, társaságkedvelő emberként nagyon hiányolom a közösségi élményeket. Nehezen viselem, hogy nem lehet elmenni egy koncertre, beülni egy moziba vagy egy kávézóba. Arról nem is beszélve, hogy a digitális oktatásnak is van jó pár hátulütője. Több ismerősöm panaszolta, hogy romlott a látása, plusz gyakran fáj a válla és a nyaka, mióta beállt a távoktatás, szerintük a jelenléti oktatás a normális állapot, a digitális oktatás pedig egy kényszermegoldás, ami közel sem olyan hatékony. Ezzel én is egyetértek. Azt is megjegyezték, hogy közülük többen magukba fordultak, mióta kénytelenek otthonról tanulni.
Ti hogyan vélekedtek?
Kamu, kamu, kamu !!!
Aki eddig is antiszociális volt, az a vírus alatt is az marad, a társasági emberek pedig meg tudják oldani, hogy programot szervezzenek maguknak, vagy találkozzanak egymással.
Én is így gondolom.
Ez~rt nem támogatom/gattam a lezárásokat.
Egy kivétel van. Ha be kellene oltatni magam egyébként. Úgy maradok inkább otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!