Mit tennél, ha csak egy heted maradna az országban?
Figyelt kérdés
Ha utána egyedül el kell hagynod, és csak jövőre térhetnél vissza. Tennél valami különösebbet?2021. márc. 22. 12:47
1/8 anonim válasza:
Örömtáncot járnék és meg sem várnám azt az egy hetet, mennék is egyből. Jövőre sem térnék vissza, sőt soha.
2/8 anonim válasza:
2018 augusztusában pont ezt éltem át, mert szeptemberben kezdtem a mesterképzést külföldön. Elképesztően boldog voltam. A barátnőimmel még szerveztünk több búcsúprogramot és a családommal volt egy búcsúebéd.
Azóta is csak négyszer jöttem vissza Magyarországra két karácsonyra és két nyári hétre. Azt is családom miatt, a magyar barátaimat inkább meghívom magamhoz. Szűkösen vagyunk ilyenkor, de egy jobb helyen.
3/8 anonim válasza:
Nekem az utolsó hetem Magyarországon pakolással és ügyintézéssel telt, emellett minden este találkoztam a barátaimmal.
4/8 anonim válasza:
Pezsgőt bontanék, informálódnék az új lakhelyemről, bepakolnám a holmim.
5/8 A kérdező kommentje:
2: Az király, hogy vannak barátaid, akik kimennek hozzád (persze, ha nem te fizeted a jegyüket XD)
2021. márc. 22. 12:59
6/8 anonim válasza:
Itt is vannak nagyon jó barátaim, de a "régiek" társasága is kell. Néha autóval jönnek, néha vonattal. Igazából ezt rájuk bízom. :D
8/8 anonim válasza:
Nekem egy heteim vannak latogatoba jovet kulfoldrol. A legjobb erzes nekem az, mikor egyedul suhanok a legkedvesebb budapesti kornyekemen, rovom az utcakat kilometerszamra, es pillanatokra megallok fenykepeket loni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!