Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire jellemző, hogy az...

Mennyire jellemző, hogy az emberek szakadt,foltos régi ruhákban vannak otthon ?

Figyelt kérdés
2021. márc. 7. 14:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
11%

Én nem ismerek ilyeneket.

Persze lehet, hogy azért, mert igényes emberek vesznek körül...

2021. márc. 7. 14:10
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Én abban vagyok.

Ettől függetlenül ha emberek közé megyek felöltözök normálisan.

Lehet igénytelennek nevezni nyugodtan xD

2021. márc. 7. 14:17
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Szakadtnak nem szakadt, de én a futóversenyeken kapott pólóimat használom itthon. Kényelemesek, mert mindegyik picit nagy rám és nem kár értük, ha koszos lesz. Attól nagyon nem lesz bárki is igénytelen, mert nem 5000 dolláros Dolce kiskosztümben mosogat otthon, olyat csak az amerikai filmekben látsz, hogy farmerben, full sminkben és begöndörített hajjal áll neki a nő főzőcskézni.
2021. márc. 7. 14:46
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Én még itthon is utálom. Olyankor fordul ez elő, ha valami házimunka közben elkoszolodik, de akkor cserélem is le. Vannak kimondottan itthoni, kényelmesebb cuccaim, amiket utcára már nem veszek fel mert kicsit viseltes lett, de attól még tiszta és csinos. Nem viselem el magamat sem igénytelenül.
2021. márc. 7. 14:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én normális ruhában vagyok otthon, ha kiszakad akkor megvarrom vagy kidobom, ha menthetetlen. De például a testvérem szakadt ruhában van mindig, nincs szíve kidobni, kényelmesnek találja. Felajánlom neki mindig, hogy megvarrom, ha ő nem tudja vagy nincs ideje, kedve, de neki nem kell. :D
2021. márc. 7. 14:49
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
Nyilván nem a legújabb ünneplős ruháját veszi fel az ember otthonra (pl. kerti munkához) - de attól, hogy egy régebbi ruhadarab, nem kell hogy igénytelenül foltos, szakadt legyen...
2021. márc. 7. 14:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Én olyan vagyok :D

Farmerben (vagy cicanaciban), sminkben, persze ilyen szolidabb itthoni sminkben állok neki főzni is.

Egyszerű ember vagyok én is, de ha rendben vagyok külsőleg, a hangulatom is egész más. Egyszerűen rosszul érzem magam fizikailag is, ha topis vagyok és uszik kupiban a lakás. Nem tudnék fél óránál tovább így létezni.

2021. márc. 7. 14:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy-két foltos, viseltesebb ruhám, azokat veszem fel, amikor pl. kerti munkákat végzek és tudom, hogy tiszta kosz lesz.
2021. márc. 7. 14:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyeneket hordok itthon. Gyerekként ha kaptam pl. egy új pólót és fel mertem venni hétvégén, az anyám egyből torka szakadtából üvöltözni kezdett, hogy a "szép" ruhákat elhordom itthonra és tönkreteszem őket...azzal, hogy ülök bennük a szobámban...Amikor elköltöztem, normálisan néztem ki otthon is, de azóta sajnos haza kellett költöznöm és kénytelen vagyok úgy kinézni, mikor itthon vagyok, mint egy csöves, hogy legalább ennyivel kevesebb oka legyen üvöltözni a szipirtyónak.
2021. márc. 7. 15:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Lepontoztok, de Magyarorszagon elegge alap.
2021. márc. 7. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!