Mi a helyzet kamionosok? Milyen relációban dolgoztok? Milyen az életetek munka terén? Mennyi szabadidőtök van? Szabadidőtökben mit szoktatok csinálni? Milyenek a kapcsolataitok barátok terén? Van párkapcsolatod?
Hogy érzed magadat álltalában?
Szereted a munkádat?
Miért ezt a munkát választottad?
E mellet lehet kialakítani egy egészséges párkapcsolatot?
Merre szoktál általában járni kamionnal? (Országok)
Milyen szerelvénnyel dolgozol?(ponyvás,gabomás,tartályos,nyitott,túlméteres,cementes stb..)
Mit szoktál inkább szállítani?
Mennyire vagy megelégedve a munkád terén?
Mennyire vagy megelégedve a magánéleteddel?
Munkádban 9-11 órás pihenődben hogyan osztod be?
24-es vagy több órás pihenőben mit szoktál csinálni külföldön?
Mennyi a havi keresedet?
Össze vissza írtam,ne haragudjatok,gondolkodom azon hogy le tegyem e kamionos jogsit,ezért is érdekelnének a valaszaitok.
Olyanok is nyugodtan válaszolhatnak akiknek közeli ismerősünk,rokonjuk ebben a szakmában van.
Szép délutánt. 🙂
Jelenleg 6-17/18 ig dolgozok napi hazajárósban, tartállyal. A pénz olyan 440-460nettó attól függ hány munkanap van.
Ezelőtt autószállítóztam 5 évet, ott "kétheteztem" ami azt jelenti minden második hétvégén voltam csak itthon.
-Nagyon sz*rul
-Nem
-Gyerekkori álom volt
-Nem
-Főleg Kelet Európa (jobban szeretem ezt, mind a nyugati stauland-ot)
-Ponyvás
-Autó és építőipar főleg
-Semennyire
-Egyáltalán nem
-Próbálok pihenni és erőt gyűjteni
-Nem szoktam külföldön hétvégézni
-Fizetés változó, napidíjas vagyok. Van amikor több napot tudok vállalni és van amikor csak tizenpár napot melózok a hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!