Az mennyire normális hogy az ember nem megy be délelőtt dolgozni és rögtön feltörik a számítógépén a jelszavát?
Figyelt kérdés
A munkatársam mindenáron tudni akarta a jelszavamat és az IT kolléga, hát.... segített neki. Mire bementem dolgozni már ki voltam zárva a saját gépemről.2021. júl. 3. 05:27
21/25 anonim válasza:
Igen, meg egyszer írom én is, több helyen dolgoztam és ez nagyon nem normális... és szólj a manager-ednek, mert simán lehet hülyére vesznek!
22/25 anonim válasza:
Ami történt, nem helyén való, - ebben nincs vita. Van azonban egy olyan aspektusa is a dolognak, hogy felmerülhetett cégérdek is! Konkrétan arra gondolok, hogy amennyiben csak a te gépeden volt fellelhető egy olyan információ, amelynek hiánya miatt sokan nem tudták végezni a napi munkájukat, akkor viszont te voltál elsődlegesen etikátlan - és indokolttá válhat az a lépés, amelyet úgy általánosan elítélünk itt és most.
23/25 anonim válasza:
"A munkatársam mindenáron tudni akarta a jelszavamat és az IT kolléga, hát.... segített neki. Mire bementem dolgozni már ki voltam zárva a saját gépemről."
Az IT kollégának ilyet akkor sincs joga megtenni. Az én munkahelyemen ezért simán kirúghatnák őt is meg, a munkatársadat is.
24/25 anonim válasza:
A managerednek ilyet akkor sincs joga megtenni, a minimum hogy szól add oda a céges laptopot. Egy dolog, hogy a cég tulajdona, de vannak rajta bizalmas levelek, amihez az IT-snek semmi köze nincse.
25/25 anonim válasza:
"Állítólag az emailjeimben akartak valamit turkálni/ megnézni, csakhogy a kapcsolattartó cég telszámát megadtam meddig tartott volna felhívni őket hogy azt az egy emailt neki is küldje el.."
Ez egy ócska ürügy. Nem lehet valami lángelme az IT-setek hogy Sharepointról még nem hallott, amit pont erre van hogy netről legyenek elérhetők a kontaktok ha kellenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!