Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az mennyire normális hogy az...

Az mennyire normális hogy az ember nem megy be délelőtt dolgozni és rögtön feltörik a számítógépén a jelszavát?

Figyelt kérdés
A munkatársam mindenáron tudni akarta a jelszavamat és az IT kolléga, hát.... segített neki. Mire bementem dolgozni már ki voltam zárva a saját gépemről.
2021. júl. 3. 05:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%
Ezt jelentetted a főnöknek? Ugyanis ez nem normális, még eljárás is indulhat, mert tkp. bűncselekmény. Azért elképesztő, hogy egyesek mire vetemednek, meg hogy mit meg nem merészelnek maguknak engedni.
2021. júl. 3. 06:14
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire, jelezd a felettesednek, hogy mi történt, lehetőleg írásban, hogy később legyen nyoma.

Komolyan, pofám leszakad, ezek kollégák? Vajon mi motiválta a kollégát, hogy kizárjon a saját gépedről?

2021. júl. 3. 06:15
 3/25 A kérdező kommentje:

Igen és még neki állt feljebb hogy az nem az én gépem hanem céges...

Nem tudom mit gondoljak. Nagyon rosszul esik és nem tudom erre van e valami törvény, vagy jogi dolog?

2021. júl. 3. 06:19
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez jogkörrel való visszaélés az IT kolléga részéről. Céges gép, igen, de Te kaptad, munkavégzési céllal. Simán lehetnek rajta olyan, munkához kőthető adatok, amiket nem jó, ha más meglát.
2021. júl. 3. 06:26
 5/25 A kérdező kommentje:
Azt állítja hogy ő csak utasítást teljesített. Akkor is jogtalan ha állítólag a menedzser mondta? Bár ebben nem vagyok biztos. A mellettem ülő kollégára hivatkoztak. Nem tudom ki kérte végülis hogy ilyet tegyen?
2021. júl. 3. 06:32
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez mind szép és jó, de a miértet nem mondta meg? El bem tudom képzelni, mi lehet ennyire sűrgős. Ha valami nagyon ASAP, a minimum, hogy megejtek egy telefont a kolléga felé, hogy kellene XY adat...
2021. júl. 3. 06:35
 7/25 A kérdező kommentje:
Állítólag az emailjeimben akartak valamit turkálni/ megnézni, csakhogy a kapcsolattartó cég telszámát megadtam meddig tartott volna felhívni őket hogy azt az egy emailt neki is küldje el..
2021. júl. 3. 06:39
 8/25 A kérdező kommentje:
Inkább könnyebb volt az én gépemen turkálni miközben senki más esetében nem hallottam ilyet hogy ezt tették volna
2021. júl. 3. 06:40
 9/25 anonim ***** válasza:
91%
Így végképp felháborító.
2021. júl. 3. 06:41
 10/25 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem maradhat annyiban. Szégyen hogy tényleg mik vannak
2021. júl. 3. 06:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!