Állásinterjún megemlítsem hogy levelező tagozaton tervezek továbbtanulni munka mellett vagy inkább az elején tartsam titokban ezt?
Figyelt kérdés
Mit tanácsoltok?tegnap 17:11
1/6 anonim válasza:
Ha a munka szakmájába vág az a szak, amin tanulsz, és a munkaidődre nincs hatással, megemlíteném, mert az pozitívum lehet, hogy fejleszted magad (kiv. ha akkor túlkvalifikált lennél a munkára, mert akkor lehet, hogy fosnak attól, hogy lelépsz a diploma megszerzése után vmi jobb pozícióba). Ha más terület, én elhallgatnám, mert akkor lenne egy olyan felhangja, hogy csak azért vagy ott ideiglenesen, mert kell a pénz.
4/6 anonim válasza:
Én mondtam mert szerettem volna ha alkalmazkodnak ehhez és kevesebbet kell dolgoznom (kihagyhatom a péntekeket néha). Bevált, de azért kellett keresgélni kicsit, volt olyan cég, aki nem vállalta ezt be (de alapból rosszabb is lett volna az ajánlat)
5/6 anonim válasza:
Ha csak tervezed, tehát nem fix dolog, akkor nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!