Egy munkahelyi kollégák közötti párkapcsolatot titokban lehet tartani vagy szinte majdnem mindig kitudódik?
Hááááát...
Akkor nem tudódik ki, ha nem viselkedtek úgy a munkahelyen, hogy az kiderüljön.
És tegyük hozzá, a munkahelyi pletykák még azokat is összeboronálják, akik között tényleg nincs semmi, esetleg csak munkatársilag kedvelik egymást. Én is utólag tudtam meg, hogy másfél évig jártam az egyik kolleginával. :D
Csak akkor, ha ügyesek vagytok és nem adtok erre utaló jeleket.
De egyébként előbb-utóbb úgyis lebuktok. Örökké nem lehet titkolózni.
2 kapcsolatom volt munkahelyről és egyik sem tudódott ki.
Annyi, hogy volt olyan kolléganőm aki tudott rólunk, mert vele mind a ketten jó viszonyt ápoltunk.
Szerintem ez rajtatok áll, van akikről lejön a kémia munkahelyen, meg gyanússá válik, hogy sokszor egyszerre értek melóba vagy együtt indultok el haza.
Budapesten mondjuk más, én mindig azt mondtam, hogy a Keletibe találkoztunk kollégámmal és azért értünk mindig együtt be.
"Budapesten mondjuk más" - miért, Budapesten kívül teleporttal közlekednek az emberek, egymástól távol eső pontokról? 🤣
Egyébként hónapokig is lehet ilyet titkolni de akkor is lesz, aki észreveszi, 1-1 apró jelből, bármiből. Ha szerencsétek van akkor nem is a pletykások, hanem egyszerűen egy jó megfigyelő, aki végig magában tartja a titkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!