Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tiniként meddig lehet titokban...

Tiniként meddig lehet titokban tartani egy párkapcsolatot a szülők előtt?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 20. 10:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
60%
Remélhetőleg semeddig, mert ha titkolózol, ott valami nagyon nem kóser. Jobb ha tudják mi van, úgy van esélyük kihúzni a magad kavarta szarból.
2022. ápr. 20. 10:14
 2/25 Hanna S ***** válasza:
89%
Nem túl sokáig, attól függ milyen szinten ellenőrizték.
2022. ápr. 20. 10:15
 3/25 Hanna S ***** válasza:
95%
*ellenőriznek
2022. ápr. 20. 10:15
 4/25 anonim ***** válasza:
89%
Mivel a szüleiddel laksz, legföljebb addig, amíg a partnered nem járkál fel hozzád.
2022. ápr. 20. 10:19
 5/25 anonim ***** válasza:
85%
Nekem 2 évig gond nélkül ment és nem az exemmel volt a probléma, hanem a szüleimmel akikkel felnőttként nem is tartom a kapcsolatot. Örüljön az aki el se tudja képzelni, milyen terrorban, kontrollban és bántalmazásban felnőni, normális családi háttérrel könnyű pofázni.
2022. ápr. 20. 10:28
 6/25 anonim ***** válasza:
13%
Ja, normális háttér, amivel szerinted könnyű pofáznom: alkesz, bántalmazó apa, és gyenge anya aki semmit sem tett. De hogy hazudozzak, letagadjam a páromat, na ennyire nem vagyok gerinctelen.
2022. ápr. 20. 10:33
 7/25 anonim ***** válasza:
73%
Ameddig akarod.
2022. ápr. 20. 10:39
 8/25 anonim ***** válasza:
21%
Akkor titkolózz, de ha bajod lesz, ne a szüleidre mutogass: neked ér annyit a farok hogy mások pofájába hazudsz. minden szart megérdemelsz onnantól amit kapsz.
2022. ápr. 20. 10:57
 9/25 anonim ***** válasza:
97%
Mennyi idióta! Anno nekem is titkolni kellett. Nem azért, mert egy vén szarral vagy valami bűnözővel jártam - szó sem volt egyikről sem - hanem mert olyan szüleim voltak, akik egyszerűen megtiltották, hogy legyen pasim. 17 éves elmúltam és igen, a nyomorult szar magányos életembe jött egy pasi, és én nem akartam lemondani róla. Ilyen gci voltam és igen, inkább eltitkoltam. Jahh, hát dögöljön meg az ilyen, igazatok van....
2022. ápr. 20. 10:57
 10/25 anonim ***** válasza:
88%

"alkesz, bántalmazó apa, és gyenge anya aki semmit sem tett. De hogy hazudozzak, letagadjam a páromat, na ennyire nem vagyok gerinctelen."

Nem vagy gerinctelen? Egy hazug szardarab vagy. Dehogy van/volt neked bántalmazó apád, akkor meg se mertél volna mukkanni, nem hogy odavinni valakit. te idióta.

"Akkor titkolózz, de ha bajod lesz, ne a szüleidre mutogass: neked ér annyit a farok hogy mások pofájába hazudsz. minden szart megérdemelsz onnantól amit kapsz."

Ez mindent elmond rólad. "annyit ér egy farok"...az a hülye fejedbe nem fér bele, hogy az ember érzelmekre, szeretetre vágyik. és nem "farokra" elsősorban. De ez neked magas, mert egy primitív patkány vagy. Én pl. nem szart kaptam, hanem egy pasit, aki nagyon szeretett engem. Na igen, neked ez is magas!

Azt ilyen véglények mint te/ti, meg is érdemlik, hogy incelként éljék le az életüket!

2022. ápr. 20. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!