Tiniként meddig lehet titokban tartani egy párkapcsolatot a szülők előtt?
"alkesz, bántalmazó apa, és gyenge anya aki semmit sem tett. De hogy hazudozzak, letagadjam a páromat, na ennyire nem vagyok gerinctelen."
Nem vagy gerinctelen? Egy hazug szardarab vagy. Dehogy van/volt neked bántalmazó apád, akkor meg se mertél volna mukkanni, nem hogy odavinni valakit. te idióta.
"Akkor titkolózz, de ha bajod lesz, ne a szüleidre mutogass: neked ér annyit a farok hogy mások pofájába hazudsz. minden szart megérdemelsz onnantól amit kapsz."
Ez mindent elmond rólad. "annyit ér egy farok"...az a hülye fejedbe nem fér bele, hogy az ember érzelmekre, szeretetre vágyik. és nem "farokra" elsősorban. De ez neked magas, mert egy primitív patkány vagy. Én pl. nem szart kaptam, hanem egy pasit, aki nagyon szeretett engem. Na igen, neked ez is magas!
Azt ilyen véglények mint te/ti, meg is érdemlik, hogy incelként éljék le az életüket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!