Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim ellenzik a párkapcsolatom, ezért titokban kell tartanom. Rosszul teszem? Hogy kéne cselekednem? Én 13/l, a fiú 14/f
12 évesen megismertem egy csodálatos fiút, aki akkor 13 volt. 1 évig csak barátok voltunk, de közben beleszerettem... Három hónapja történt, hogy szerelmet vallott nekem, amiből az következett, hogy összejöttünk. Viszont a szüleim nagyon nem örültek neki, szerintük egy 13 évesnek nem kel "pasi" és inkább a tanulásra kéne koncentrálnom. Megkérdezték, hogy történt e már valami köztünk, mire bevallottam, hogy csókolóztunk (nem szájra puszi) Komolyan elbeszélgettek velem (ahogy ők hívják) és azt kérték, hogy ne foglalkozzak a fiúval. Én nem értettem velük egyet és ellenkeztem, amivel azt értem el, hogy szobafogságot kaptam + beszéltek a fiú szüleivel és a fiúval. A barátom nem olyan makacs természetű, mint én, szót fogadott nekik, így azt tanácsolta, legyünk csak barátok, amíg le nem nyugszanak. Viszont ez nem tartott tovább 1 hónapnál, nem sokkal azután elcsattant még egy csók, de már titokban tartjuk a kapcsolatunkat. A barátságunkat szerencsére engedik már, állítólag jó hatással van rám, javultak a jegyeim és a hangulatom is, de nem tudom, hogy engedik e valaha, hogy együtt legyünk... Mindenesetre most hazudok nekik, ami nem szép dolog.
Lehetőleg normális válaszokat szeretnék, ne olyat, hogy micsoda r*bi vagyok, hanem rendes érveket, hogy miért nem, vagy miért helyes, ahogy viselkedem.
A válaszokat nagyon köszönöm.
" engedik e valaha, hogy együtt legyünk "
Előbb utóbb persze, engedni fogják. Még fiatal vagy, és féltenek téged.
Nem értem, mi bajuk van a szüleidnek a barátoddal, pedig én elég konzervatív típus vagyok. Tök normálisnak tűntök a leírtak alapján, csak csókolóztál egy sráccal, akibe szerelmes vagy. Manapság egy csomó korotokbeli lány összefekszik fűvel-fával, kíváncsi vagyok, ahhoz mit szólnának a szüleid...
Meg ezt az érvet se értettem, hogy ne legyen még barátod, hanem inkább tanulj. Attól még, hogy csókolózol valakivel, miért ne lehetnél jó tanuló?
,,Manapság egy csomó korotokbeli lány összefekszik fűvel-fával''
Ez komoly? Nagyon durva :o. Ilyenről még nem hallottam.
Pedig a legtöbb korodbeli lány 1 kiló festéket ken magára, és úgy illegeti magát, mint az útról beeresztett prosti.
Teljesen normális lány vagy, és nem világ vége, hogy megcsókoltál egy fiút.
Szerintem nem kellene hazudnotok, mert ha kiderül, nagy csalódás lesz. Nem lenne jó, ha később emiatt az egy hazugság miatt romlana meg a viszonyod a szüleiddel, meginogna a beléd vetett bizalmuk, vagy adott esetben 10 év múlva még ezt hallgatnád... Mert előfordulhat.
Mellettetek szóló érvnek pedig ott van a tény, hogy jó hatással van rád. Azt mondták, ne járj vele, mert még a tanulás rovására megy, igaz? De mióta együtt vagytok, jobbak a jegyeid és a kedved is. Mondd el ezt nekik, szép nyugodtan, kérd, hogy hallgassanak meg. Szerintem ez segíthet. :)
15L
Nem tudom, én egy olyan 13 évest sem ismerek. Utcán nem láttam még ilyet. Ez most biztos komoly??
Amúgy köszönöm a válaszokat, beszélni fogok velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!