Szerintetek lehet venni egy kollégának titokban ajándékot? (Munkahelyet váltok).
Figyelt kérdés
Egy olyan akit kedvelek, megbíztam benne, tudom nem mondaná el másoknak. És titokban adnám oda.
Valami kis apróságot .
2023. aug. 10. 08:41
1/6 anonim válasza:
Persze. Ha valóban nagyon jó volt a kapcsolatotok, akkor semmi sem tiltja. Nagyon szép gesztus tőled. Remélem a továbbiakban is fogjátok tartani a kapcsolatot. Úgyhogy én biztatlak, hogy vegyél neki valami kis apróságot. :)
2/6 anonim válasza:
Szerinted nem fogsz lebukni, hogy munkahelyet váltasz, vagy miért titok?
3/6 Kései Sirató válasza:
Valami emléket?
EZ miért titok?
Én egyszer csokit kaptam távozó kollégától, aki csak nekem vett egyedül, de annyira nem volt titok, hogy a többieknek nem vett. A folyosón adta át.
4/6 Shaddark válasza:
Simán.
Mindenkinek nem szoktak, adott helyen/munkakörben rámenne az utolsó fizetés :)
A titokban odaadás jó ötlet, felesleges megbántani másokat. Feltéve persze, hogy csak neki veszel "apróságot".
5/6 A kérdező kommentje:
Igen csak neki vennék és nem szeretnék másokat megbántani.
Vmi kis apróságra gondoltam.
2023. aug. 10. 13:09
6/6 anonim válasza:
Én nem tennék ilyet, mert legközelebb pont az ilyenek szoktak alátenni a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!