Ez csak szerintem kivételezés?
Én meg az olyan luzer kérdezőket szeretem, akik nem képesek elfogadni az ellenvéleményt, csak azt, amelyikben vele értenek egyet :) Mint a dedóban, pontozgass csak, mint valami 5 éves, hisztizz a neten, ha neked erre van affinitásod, de ne lepődj neg, ha egy "Ez csak szerintem kivételezés?" kérdésre valaki leírja őszintén mmit gondol és nem a töködet nyalja :)
Ennyit rólad dedómatyi
"Én meg az olyan luzer kérdezőket szeretem, akik nem képesek elfogadni az ellenvéleményt, csak azt, amelyikben vele értenek egyet :) Mint a dedóban, pontozgass csak, mint valami 5 éves, hisztizz a neten, ha neked erre van affinitásod, de ne lepődj neg, ha egy "Ez csak szerintem kivételezés?" kérdésre valaki leírja őszintén mmit gondol és nem a töködet nyalja :)
Ennyit rólad dedómatyi"
Nincs azzal gond,ha mást gondolsz,hisz ezért vagyunk itt,hogy meghallgassuk mások véleményét. Te így látod,én másként. Ennyi. Abban az egyben nem értek veled egyet,amikor azt állítottad,hogy nekem a két kismama szimpatikusabb volt,mint az a kolléga,aki most házasodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!