Ez csak szerintem kivételezés?
De az,ez kivételezés...és nagyon bosszantó tud lenni!Szintén azt az elvet vallom,vagy kap mindenki egyformán vagy senki se kapjon.Hogy ki-kinek mit ad munka helyen kívül,vagy hova megy el vele lényegtelen, de azt ne mások előtt ecseteljék a munkahelyen mert úgy jön ki a másik munkás nem ér annyit.A főnöknőm adott egyszer az egyik munkásnak aki az ismerőse is egy csomag bárány bordát miközben én épp a kukákat ürítgettem az meg semmit se dolgozott meg úgy általában sem ...rosszul érintett.Vagy a fejem fölött beszéltek meg pár hete mit rendeljenek enni és meg se kérdeztek. Azt szóvá tettem.Nem jó,és nem lenne szabad hogy egy főnök részrehajló,személyeskedő legyen.
Ahogy a 10-es hozzászóló is írta nem is a másiktól sajnáljuk hanem érthetetlen a főnök viselkedése.Az esetemben is ha bordát adott a kollégának megvárhatta volna ameddig elmegyek és intézhette volna munkaidőn kívül. Vagy ha rendelnek valamit meglehet a másikat is kérdezni,kifizetném.Ez tapintat.Lehet nem is ennék mindig de ez a másik kitúrása főleg hogy a főnök ebben benne van.
"Nézőpont kérdése minden, mint ez is. Én az egyenlőségről beszélek, hogy vagy adunk egyformán mindenkinek, vagy senkinek. Nálam nincs olyan, hogy xy szimpatikusabb, mint a másik"
Akkor te adakozz mindenkinek, a te dolgod. De ne várd, hogy mindenki ilyen tesze-tosza legyen. A gyűjtés meg nem lefújva lett, szimplán s főnök jófejségből megkérdezte, ti be akartok-e szállni, ti hisztiből nem tettétek, ti dolgotok, ő vesz majd egyedül valamit és kész.
Ez szimplán arról szól, hogy te azokkal, akik korábban elmentek szülni, azokkal jóban voltál és sértve érzed magad, hogy bezzeg nekik nem gyűjtött senki, beleértve saját magadat is, mert ahhoz nem voltál elég tökös, aki meg most elmegy, arra meg gondoltak, pedig te nemnis vagy jóba vele. Ez a történet ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!