Munkahelyen kivételezés a nőkkel?
most már nem melletted melózik a szalag mellett, hogy ne kelljen helyette dolgozz nem?
sírsz, de nem látod át a cég megoldását a helyzetben
nem is csodálom, hogy csak gyári melóra futja neked
ha jobbat akarsz ennél ne arra fogd, hogy férfi vagy és a nőkkel mennyire kivételeznek
gondolom a biológia sem az erősséged, szóval olyan téren is felesleges veled beszélni, hogy milyen is a terhesség
Nem tudom, kamukérdés-e, de azért válaszolok.
Szinte mindenhol kivételeznek a nőkkel, és a nők ezt ki is használják.
Anno gimisként nyári munkát vállaltam egy önkormányzatnál, hivatalosan közmunka:gazolás.
Na, ez úgy nézett ki, hogy a fiúk betonlapokat, padokat is hordtak pl. a lányok csak gazoltak, a fizetés természetesen ugyanaz.
sztem ha megkérdeznél mondjuk árufeltöltőket, raktári munkásokat, pont ugyanezeket mondanák ők is: jellemzően a nők munkáját is ők végzik, mert nekik mindent nehéz megemelni pl.
és ehhez terheshez sem kell lenni.
Szerintem az 1-es se érti. Nem is a kérdésre válaszolt, hanem meglátta, hogy negatívan írsz a nőkről, és elkezdett összevissza zagyválni.
vmi frusztrált feminista nő lehet. vagy csak nagyon buta.
#6-osnak:
#1-es, informatikus férfi vagyok
csak ez a fajta ostobaság zavar, hogy a nők így-úgy-amúgy kivételezéssel előnyökhöz jutnak
persze van ahol a nők, van ahol meg a férfiak vannak előnyben, de ilyen hülyeség miatt sírni, hogy terhes és "miatta lesz xar", "ja de mégse, mert már nem itt van" -.-
ha jobb munkát akar valaki, akkor ne másra fogja, hogy neki xar
Menj oda felettesedhez, és tegyél panaszt! Ne itt, mert az nem segít.
Mondd el a górénak, hogy te, mint erős, egészséges férfi, ugyanúgy elvetélhetsz, ha nehezet emelsz, egész nap pisilned kell és hányingered van, meg fájdalmasan húzódnak a méhszalagaid. Ráadásul örülsz, ha ébren vagy, mert a relaxin nevű hormonnak hála nem csak az ízületeid lazulnak szerteszét, hanem állandóan álmos vagy.
Látod, pont az ilyen kedves kollégák miatt megy a legtöbb nő egyből tappènzre. Kinek hiányzik ez?
Azzal ne foglalkozz, hogy jogszabály írja elő, hogy könnyített munkát kell adni a terhes nőknek. Esetleg kezdeményezz törvénymódosítást. Biztos menni fog balkáni bevándorlóként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!