Munkahelyen kivételezés a nőkkel?
Ezt a német jogszabályt bemásolnád? én ilyet nem találtam de te tájékozottabb vagy és mivel erre hivatkoztál biztos tudsz küldeni hivatalos linket ;)
A kérdésben rögtön fennakadtam a következőn:
"épphogy csak kimutatható, szóval olyan 8-9 hónapja hátra van szülésig"
Bejelentette rögtön h terhes?! Általában az első 12 hétben titkolni szokták, mert ugye akkor még bármi megeshet, elmehet a baba, stb.
Vagy a németeknél azonnal jelenti mindenki a munkáltatónak?
Kérdező! (Esetleg némelyik válaszoló)
Én tulajdonképpen értem, hogy mi a probléma, csak azt nem tudom, hogy akkor szerintetek mi lenne az igazságos megoldás egy ilyen helyzetre? Tényleg kíváncsi vagyok.
Kedves kérdező!
Legyél Te is terhes!
Problem solved...
A terhesség nem betegség, csak egy állapot. Mondom ezt nőként. Leszámítva a reggeli rosszulléteket (ez sem mindenkinél van), ami egy idő után elmúlik, az ember meg sem érzi egy darabig.
Nyilván ne emeljen 50 kilós cementeszsákot, meg ne hajtsa szét magát, de ha nem megterhelő a munka és nem veszélyeztetett terhes, akkor nem értem a kivételezést.
Én a 7.hónapig aktívan dolgoztam és nem ülős, hanem szaladgálós munkám volt akkor.
Mondjuk én imádtam is a munkámat...
Nem lehet, hogy valakinek a valakije és azért tudták átrakni ilyen melóba? Mert ilyen szintű kivételezést még én sem láttam.
Egyébként szerintem ha ez neked plusz munka és megterhelő, akkor beszélj a feletteseddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!