Milyen hatással lehet valakire, ha emberileg nem értékelik a munkahelyén?
Tapasztaltam ilyet és még rosszabbat is.
Aláásták az önbizalmam, depressziós lettem, meggyűlöltem a helyet, az embereket, magam, az életet és elment a kedvem a további munkakereséstől is.
Emlékszem milyen mélyponton voltam végig... pl. odafele és hazafele se néztem soha körül ha átmentem egy úton. Örültem volna ha halálra gázol egy autó.
Ha mulya és a lelkére vesz mindent, akkor alá fogja ásni az önbecsülését.
Ha van benne tartás és öntisztelet, akkor megvédi magát, ha ez nem működne, akkor szépen lekoccol és hagyja azt a melóhelyet a túróba. Van elég másik.
Emberfüggő.
Én alapjában véve egy szolid, csendes, visszahúzódó, önbizalomhiányos nő vagyok. 63 kg voltam mikor elmentem oda dolgozni, akkor még nagy reményekkel, hisz nagy nevű cég, csilivili iroda, jó fizetés, rugalmas munkaidő.
Aztán persze jött a hidegzuhany. Engem olyannyira tönretett, hogy decemberben eljöttem táppenzre, kórházba kerültem. Azóta nem mentem vissza, fel fogok mondani, csak szedjem kicsit össze magam. 86 kg lettem a stressztől és a szorongástól. Jelenleg pszichiáterhez járok, antidepresszánst szedek, kényszerbeteg lettem aki fél az emberektől, a házat egyedül nem merem még elhagyni. Kognitív viselkedés terápiát írtak elő, de még nem tudtam elkezdeni.
Úgy gondolom én elég szélsőséges eset vagyok. Munkatársan szintén kis naivan, lelkesen érkezett a céghez. Az év elején felmondott és azt mondta, úgy megutáltatta a cég vele a szakmáját, hogy soha többé nem akar benne dolgozni. Ő is ugyanazt élte át mint én, de ő könnyebben kezelte, bár neki van is önbecsülése. De nincs se kutyája se macskája. Nekem azért itt vannak a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!